Darksiders 2 vel kapcsolatban lenne kérdésem? (Lent)
http://www.youtube.com/watch?v=j0yist0LUnw
A videóban 2:57 nél vagyok elakadva.. a srác lazán felugrik a falra nekem meg ku**ára nem csinálja azt a karakter amit kellene. Nem kapaszkodik meg abban a kiálló gerendában. Egyszerűen 10 centivel alatta megáll fogdossa a falat de nem mászik fel. 1x sikerült valahogy szerencsétlenül eltalálni és akkor egyel feljebb ugrott de a következő kapaszkodót akkor sem érte el.
Azt hittem ez csak 1 bug mert elég furcsa volt ahogy bejött a videó előtte. A mentés már nem vitt vissza a jelenet elé tehát gyorsan újrajátszottam a gamet de ez sem segített.
Nagyon tetszik a játék első részt is nemrég vittem végig. Torrenten is írtak rengeteg hozzászólást hogy nem jelennek meg itemek meg nem nyílnak ki ajtók ... Van valami normális verzió amiben nincsenek bugok vagy esetleg egy patch hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!