Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Darksiders 2 vel kapcsolatban...

WheneverYouWant kérdése:

Darksiders 2 vel kapcsolatban lenne kérdésem? (Lent)

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=j0yist0LUnw

A videóban 2:57 nél vagyok elakadva.. a srác lazán felugrik a falra nekem meg ku**ára nem csinálja azt a karakter amit kellene. Nem kapaszkodik meg abban a kiálló gerendában. Egyszerűen 10 centivel alatta megáll fogdossa a falat de nem mászik fel. 1x sikerült valahogy szerencsétlenül eltalálni és akkor egyel feljebb ugrott de a következő kapaszkodót akkor sem érte el.

Azt hittem ez csak 1 bug mert elég furcsa volt ahogy bejött a videó előtte. A mentés már nem vitt vissza a jelenet elé tehát gyorsan újrajátszottam a gamet de ez sem segített.

Nagyon tetszik a játék első részt is nemrég vittem végig. Torrenten is írtak rengeteg hozzászólást hogy nem jelennek meg itemek meg nem nyílnak ki ajtók ... Van valami normális verzió amiben nincsenek bugok vagy esetleg egy patch hozzá?

2014. máj. 21. 01:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Lopott húsnak bizony híg lehet a leve...
2014. máj. 21. 13:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt nyílván tudom. Ezért kérdeztem....
2014. máj. 21. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem vetted már meg?
2014. máj. 21. 14:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Viszonylag nagyon jó anyagi viszonyok között élek de azt még én sem engedhetem meg magamnak hogy minden játékot amivel játszok az megvegyem...
2014. máj. 21. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!