Lol-ban melyik a legjobb adc?
Figyelt kérdés
nekem akik eddig bejönnek az Ezreal,Lucian,Graves,Ashe.
Sokan mondják hogy Ezreal már nem fér bele a meta gamebe(<---remélem jól írtam) mert nerfelve lett.
Szerintetek ki a legjobb adc???
2014. máj. 19. 19:50
1/3 anonim válasza:
diamond (de szerintem inkább kompetitív játék) alatt teljesen mindegy, hogy ki fér bele a metába és ki nem. nem azért fogsz kikapni mert olyan adc-vel mentél aki nem meta champ
2/3 anonim válasza:
Wildturtle
A jelenlegi metában és 4.7-ben ez a tier list:
AD God Tier: Jinx, Draven, Miss Fortune, Lucian
AD Carry Tier1: Caitlyn, Graves, Ezreal, Twitch, Varus, Tristana, Sivir
Forrás: [link]
3/3 anonim válasza:
Valóban mondjuk challenger alatt szinte mindegy mivel tolod, a lényeg, hogy jól játssz (és persze azért ne troll pickelj).
Nekem akivel messze a legjobban tolom adc-k közül az Twitch, nagyon fun :D De mostanában elkezdtem Sivir-ezni is. Játékstílus kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!