GTA San Andreas Madd dogg küldetés. Elakadtam. Most mit tegyek? Részletek lenn.
Figyelt kérdés
Amikor mad le akarugrani a tetőről, akkor adja a gép a feladatot hogy a sarkon lévő dobozokal teli furgonnal parkoljak alá. De mire el akarnék indulni a furggonért egyből leugrik; még időm sincs elmenni a furgonért.2014. máj. 19. 10:29
1/5 Salalala11 válasza:
hmm...normális esetben elég sokat kóvályog a tetőn mielött leugrik, valami bug lehet, próbáld meg visszábról betölteni a játékot egy kicsivel és ujra elvinni odáig, hátha az megoldja a problémát.
2/5 anonim válasza:
A küldetés nem végezhető el, ha előtte cheatet használtál (a riot - zavargás - mód bekapcsolását, úgy tudom).
Új játékot kezdhetsz, esetleg a küldetés utáni letöltött mentést berakva.
3/5 A kérdező kommentje:
Sajna nincs régebbi mentésem, mert mindig ugyan arra mentettem el... Újraindítottam a játékot, és megpróbáltam cheat mentesen felvenni a küldit; de az eredmény ugyan az, sajnos.
2014. máj. 19. 14:49
4/5 anonim válasza:
Ha cheat mentesen végzed el a küldit az nem számít mert előtte használtál kódokat.Ezért nem tudtam én sem végigjátszani a játékot :(
5/5 A kérdező kommentje:
Ezt én is olvastam hogy csalás miatt leugrik... De ez valami bug...
2014. máj. 21. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!