A GTA San andreas szánt szándékkal ilyen velem?
Már nagyon a végén járok, már a Grove 4 life küldetésnél járok, ám de elakadtam. Ma "csak" tízszer próbálkoztam végigvinni ilyen eredményekkel:
négyszer blokkolt az a fogyatékos Sweet, és miatta öltek meg
egyszer önhibámnak köszönhetően haltam meg
négyszer lelőttek a Ballas-osok
egyszer a misszió vége felé Sweet bebuggolt, és kezdhettem
újra.
Eddig kétszer használtam kódot (toreno last flight nevű küldinél már ki voltam akadva, és be kellett írnom). Már agyilag teljesen ki vagyok akadva, már azt fogom csinálni, hogy visszamegyek Las Venturasba, és megszerzem a végtelen
minigun töltényt (úgy, hogy felveszem, mentem a játékot, és újra felveszem...addig amíg végtelen nem lesz), majd veszek egy Body Armort, és mindenkit le Rambózok. Nálatok nem volt ilyen probléma ezzel a küldivel? Itt járok: https://www.youtube.com/watch?v=C0iDmxbaJt8
Most itt mi a probléma? Nehéz a küldi? Nem tudom konkrétan melyik az, de én 3x vittem végig a SA-t csalás nélkül, ergo nem lehetetlen.
A bugra meg annyit tudok mondani, h tört játéktól ne várj bugmentességet. Vedd meg eredetiben, ha zavarnak a hibák
És nem is nehéz a küldi, hanem az az idegesítő, hogy sokszor
a drágalátos sweetecskétől kezdhetem előröl. Néha pedig a misszió végére pedig elfogyott az életem, hiába campeltem be egy háznak a kertjébe, és hagytam őket jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!