Magyarszek20 kérdése:
Miért szaggatnak a játékok? (több lent)
Figyelt kérdés
Nem értem hogy ezen a gépen miért szaggatnak a játékok.
Itt a vasam:
CPU:Dual Core CPU 2.20 GHz 2.20 Ghz
RAM:3 GB (2,8 használható)
Vidikari:Mobile Intel Chipset Express Family
2014. máj. 18. 20:45
11/18 anonim válasza:
Fogalmam nincs. Ez egy teljesen alacsony kategóriás videókártya. Elvileg futnia kéne normálisan, de nem max grafikán
12/18 A kérdező kommentje:
Értelek. Megéri megvenni egy ATI RADEON HD 5000-est?
2014. máj. 19. 21:22
13/18 anonim válasza:
Az 5450 egy olcsó, alacsony kategóriájú kártya, filmnézésre tökéletes, de mérsékelt grafikai beállítások mellett futtathat 1-2 éves játékokat is simán. Ha nincs pénzed több, akkor talán megéri, de nem egy életbiztosítás.
14/18 anonim válasza:
Letudod írni pontosan, az integrált videókártyád típusát? Pontosan kellene, amit leírtál az kevés
15/18 A kérdező kommentje:
Annyit ír hogy:
Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
2014. máj. 20. 13:59
16/18 A kérdező kommentje:
Ja, és laptom van lehet hogy nem számít de milyen erős videókártya megy egy laptophoz?
2014. máj. 20. 14:02
17/18 anonim válasza:
Próbáld meg így megkeresni:
Start menü, vezérlőpult.
Ezen belül hardver és hang, majd ezután megjelenített ablakon a jobb felső sarokban van egy ilyen hogy "Eszközkezelő", ezt nyisd meg.
Az alján van hogy " videókártyák" itt lekéne írnia pontosan a gépnek, hogy milyen kártya ez.
18/18 A kérdező kommentje:
Igen,onnan néztem csak ennyit ír,de már kinéztem magamnak egy új gépet.
Mindenkinek ment a zöld pacsi!
2014. máj. 21. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!