Jó a gépem, de szaggatnak a nagyobb játékok. Miért?
Az a történet, hogy vagy egy gépem, nemrég újítottam fel, szóval most elég jól kéne bírja. DE pl.: megnézem gépigény.hu-n a Far Cry 3-at, azt írja, hogy 98%-on elmenne.
Letöltöm, felrakom és Low grafikán is szaggat. Miért lehet ez?
Gépem adatai:
-AMD FX-4100 Quad-Core Processor 3,60 GHZ
-Alaplap: GIGABYTE 78LMT-S2PT
-SL500A 500Watt-os táp
-Zotac Geforce 210 videókártya
-Windows 7 64 bit
Heló!
Jó lett volna, ha a RAM-ról is írsz valamit, na midnegy.
Én arra tippelnék, hogy gyenge a VGA-d - nem is értm ,mirét ezt vetted, ha msot újítottál, szerintem melléfogás volt. És talán kevés a RAM-od is - 4 GB nem ártana.
Talán Driverfirssítés és egy ellenőrzés nem ártana neki - amennyiben a merevlemez maradt, és nem lett formázva.
De, ehhez a procihoz egy jobb videókártya dukált ovlna, amivel összhangban lenne... Nem cosda, ha akad a Far Cry, low-on is.
A VGA nagyon gyenge!
Gépigeény-re pedig ne hallgass, megvan a minimum gépigény és kapásból rábaxa a 100%-ot azt cső.
Igen a RAM-ot kihagytam, 4GB van.
Videokártya az egyetlen amit nem újítottam, arra nem volt pénzem...
A Driverek a legfrissebbek.
Ha a VGA-val van a hiba akkor mi a teendő?
Heló!
Szabadulj meg tőle. Én azt javaslom, hogy legalább 20000-25000 ft krönyékén vegyél egyet. Az, hogy mit veszel, tőled függ, és az adott, akkori kínálattól persze. Karácsonykor lehet el is tudsz kapni egy jó kis akciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!