Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri kiszedni a lvl 30-as...

Megéri kiszedni a lvl 30-as abyss pvp szettet? (Aion)

Figyelt kérdés
Szeretnék lvl 30-on maradni és pvp-zni mert nem szeretek fejlődni, viszont nem tudom hogy szedjek össze ennyi apt.

2014. máj. 18. 16:14
 1/3 anonim ***** válasza:

nem eri meg kiszedni, mert nincs mire hasznalnod, a kis szintu pvp mar evek ota halott

az hogy fel nap rohangalsz ossze vissza hogy megolj par rank9-es lvlezo karit nem hivnam pvpnek

2014. máj. 18. 17:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is ezen agyaltam, de ahogy utánnaszámoltam Abyss-on kb 2500-3000 mobot kellene legyaknod, hogy megvedd 58k abysspontba kerülő lvl30-as fegyvert. Mérd meg, hogy egy mobot hány mp alatt gyaksz le és aztán szorozd fel és még adj hozzá pár órát. Utánna eldöntheted, hogy megéri-e, mert lehet hogy ennyi idő alatt több szintet lépsz és már ott jársz, hogy jobban megéri erősítéssel felhúzni a cuccaidat és akkor még talán időd is lesz élvezni a játékot.
2014. szept. 4. 13:35
 3/3 anonim ***** válasza:
a leheto legnagyobb hulyeseg/idopazarlas abyss mobokat farmolni Ap-ert, sot max szintek elott semmi haszna a pvp gearnak
2014. szept. 4. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!