AION FREE TO PLAY 50 szintesen a fenfir szettet mennyire nehéz kiszedni? (asmo)
a cipo es kesztyu meg easy mode, a vallas 30 Adma futam, erre mak ketlem hogy kapsz rendszeresen partyt, vagy 30 repeteable quest, RENGETEG grindelessel
a nadraghoz kell 449-es craftolas, mindeggy nogy mi, kell kraftolni 1 sarkany szivet ami be kell procoljon es legyen noble verzio, nos ez rengeteg alapanyag, es nagyon szerencse fuggo, van akinek az elso noble lett, van aki 30 probalkozas utan feladta
a kabat meg Light of Luck kempeles
a fegyver meg 900 quest ittem, amit nem minden mob dob, meg valami hero mob amire ismet keresheted az embereket hogy leold
es ezek utan kapsz 1 folosleges pve szettet amit par szint mulva lecserelsz
az alchemy is 1 szakma, irtam hogy mindegy melyik,
[link] alapanyagot vehetsz csak, mikor en jatszottam elegge draga volt, es meg mindig az a vellemenyem hogy felesleges nekifogni
az is folosleges, mig levelezel nincs miert arany cuccokra pazarold az idod vagy penzed, foleg low szinture
lvl 46-tol mehetsz coliseumba pvp-zni, mire 55-os vagy mar megvan a full szett, ha ugyes vagy meg a fegyver is kijon, ez a legegyszerubb es legolcsobb megoldas, kesobb meg be tudod valtani nemi extra medalert lvl60-asra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!