Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » AION FREE TO PLAY 50 szintesen...

Noname02 kérdése:

AION FREE TO PLAY 50 szintesen a fenfir szettet mennyire nehéz kiszedni? (asmo)

Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem van-e valami követelmény vagy elég ha elkezdem és végig csinálgatom mobokat ölök vagy ilyesmi?! vagy kell hozzá GP;essencetapping max esteleg vagy még valami egyéb? (kinah?!) akinek meg van már mondja már el tömören hogy smint kell,sokat segítene köszi!

#Aion #fenfir
2012. dec. 7. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
nem egyszeru kiszedni, raadasul mar folosleges nekifogni, akkor inkabb legyen a lvl 60-as szett
2012. dec. 7. 23:18
 2/8 A kérdező kommentje:
mért mi benne annyira nehéz? hallottam már h nem egyszerü de érdekelne h mért
2012. dec. 7. 23:22
 3/8 anonim ***** válasza:

a cipo es kesztyu meg easy mode, a vallas 30 Adma futam, erre mak ketlem hogy kapsz rendszeresen partyt, vagy 30 repeteable quest, RENGETEG grindelessel

a nadraghoz kell 449-es craftolas, mindeggy nogy mi, kell kraftolni 1 sarkany szivet ami be kell procoljon es legyen noble verzio, nos ez rengeteg alapanyag, es nagyon szerencse fuggo, van akinek az elso noble lett, van aki 30 probalkozas utan feladta

a kabat meg Light of Luck kempeles

a fegyver meg 900 quest ittem, amit nem minden mob dob, meg valami hero mob amire ismet keresheted az embereket hogy leold

es ezek utan kapsz 1 folosleges pve szettet amit par szint mulva lecserelsz

2012. dec. 8. 07:17
 4/8 A kérdező kommentje:
akkor mindegy, és azt a sárkányszívet amihez szakma kell azt brokerből nem is találok? mert azért nem húzomm fel a szakmát akkor már inkább alchemyt tolom
2012. dec. 8. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:

az alchemy is 1 szakma, irtam hogy mindegy melyik,

[link] alapanyagot vehetsz csak, mikor en jatszottam elegge draga volt, es meg mindig az a vellemenyem hogy felesleges nekifogni

2012. dec. 8. 15:07
 6/8 A kérdező kommentje:
oks köszi én is hagyom a fenébe inkább ki szedem a 46os arany coin sett-et combinálom 36os arannyal és jó lesz az
2012. dec. 8. 16:32
 7/8 anonim ***** válasza:

az is folosleges, mig levelezel nincs miert arany cuccokra pazarold az idod vagy penzed, foleg low szinture

lvl 46-tol mehetsz coliseumba pvp-zni, mire 55-os vagy mar megvan a full szett, ha ugyes vagy meg a fegyver is kijon, ez a legegyszerubb es legolcsobb megoldas, kesobb meg be tudod valtani nemi extra medalert lvl60-asra

2012. dec. 8. 16:56
 8/8 A kérdező kommentje:
igen ebbe van valami, el gondolkoztató .. de hogy néz ki 36 os coin arany settbe rohangálok aréna/dredgire :D egész jól jön a kinah is tegnap useoltam a gp-t 25misibe durván meg maradt 1.4 milkám és most 21kk-nál járok :dd és még van 166 gold coin 40-es arany staff meg egyéb dolgok eladásra várnak
2012. dec. 8. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!