No Name 80 kérdése:
Shakes & Fidgetben 68-as szinten szerintetek meg tudom csinálni az első céhes kazit?
Figyelt kérdés
S7-en vagyok apró lény néven. egy céhnek a vezetője vagyok de nem a legaktívabbak a tagok sajnos.2014. máj. 4. 14:16
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy a tagok:
-hányas szinten vannak
-milyen erősek
2/5 A kérdező kommentje:
Van egy másik 60-as szerintem ő jönni fog meg egy 25-ös egy 66-os és talán addigra tag lesz egy 65 körüli de nem hiszem hogy ők jönnének de azt kérdeztem hogy egyedül menne-e mert egyik tagban sem vagyok biztos. És bocsánat elirtam 66-is vagyok még
2014. máj. 4. 22:06
3/5 A kérdező kommentje:
Van egy új tag 62-es a szintjén elég erős és ő biztos jönni fog
2014. máj. 6. 15:14
4/5 anonim válasza:
Háááát... Így nem nagyon nyerhettek kazit... :-(
5/5 anonim válasza:
Ha van egy 60 feletti felderítő simán nyerhettek. Mert a kaziban a boss is felderítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!