Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most játszottam le a promo...

Most játszottam le a promo game-eket, és Silver V-be soroltak be, és ha most még egy mecset elveszítek ledobnak bronzba? (League of Legends)

Figyelt kérdés
Két játéknál is televolt a csapatom Noob-okkal, a meg afk-sekkel. Így csak Silver 5-be kerültem. De azt írja, hogy 0 pontom van silver5-be, ami azt jeelnti, hogyha a "legelső" játékomat elvesztem, egyből ledobnak Bronz1-be?

2014. máj. 4. 01:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, hogyha egyet vesztesz, még egyből nem rak lejjebb, de lehet, hogy tévedek. Egyébként örülhetsz, hogy silverbe kerültél. Már nem mintha olyan sokat számítana, mivel, hogy hogyan alakul az a 10 meccs, az eléggé szerencsén múlik és amúgy is eléggé random a rendszer. Én pre season-ban ötöt nyertem a tízből és silver 3-ba dobott, season 4 ben pedig hatot a tízből és bronze 2-be dobott. Szóval eléggé random.
2014. máj. 5. 20:30
 2/2 anonim ***** válasza:

V feletti divíziókban 3-5 meccset kell zsinórban veszíteni, hogy lejjebb kerülj.

Az 5-ös divíziókban nem tudom mennyi kell, de ott ha jól tudom több vereség kell sokkal. De az egész az MMR-edtől függ.

2014. máj. 13. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!