Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek (LoL)?

Szerintetek (LoL)?

Figyelt kérdés
Minden árkategóriából szeretnék egy tippet,bármelyik lanere de support ne legyen,azt nem szeretem.

2014. máj. 3. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Sokan miert nem,tudjak maguktol eldonteni hogy milyen championnal szeretnenek jatszani?
2014. máj. 3. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
yi yi yi yi yi
2014. máj. 3. 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Közép Gold játékosként írom véleményem:

450 IP: Master Yi általában jungle, habár én imádom topon és miden is. Most komolyan: ki nem szeret egy csapat gyökeret széjjelkurrni vele? Egyik kedvenc champom, nem lehet megunni. Ha nem szereted az "autoattack"-os carry champokat, akkor Ryze az ajánlásom mid vagy top. Jól felfarmolod magad aztán mehet az erőszak.

1350 IP: Trynda vagy Jax topra. Igazi férfias champok, de azt hozzáteszem, hogy ők is AA-ra épülnek. Ha csak az élvezetért játszol, akkor még esetleg beajánlanám Tristanát midre, AP-val építve. Abszurd burst, habár egy teamfightban bármennyire is jól vagy felfarmolva, olyan haszontalan leszel, hogy az fájdalmas.

3150 IP: Na itt már van miből választani. Xin Zhao jungleben az új Feral Flare-rel nagyon, nagyon jól teljesít. Midre Akali, Katarina vagy LeBlanc nagyon jó burst champok, tiszta élvezet. ADC-ből Twitch is nagyon jó mostanság.

4800 IP: Kedvenc champomat, Lee Sint nagyon tudom ajánlani topra (de junglebe is tökéletes, legtöbben ott játszák), AD-re (nem tankre) építve, ha szeretsz agresszívan játszani. A kitje nagyon rugalmas, ellenfeledet/helyzetedet nézve mindig eldöntheted, hogy épp melyik skillbe rakjál pontot. Ezen felül Lvl 1-esen vagy 2-esen egy first blood simán megvan. Habár beletelhet egy pár játékba, mire ráérzel, hogyan is kell jól játszani, megéri elsajátítani, mivel tényleg élvezet játszani. Azt hozzátezsem: reworköt terveznek neki, amit személy szerint sajnálattal hallok. Ha viszont mégis megveszed, és a rework után nem fog tetszeni, írsz egy levelet a Riotnak (tehát nem "refundolod" tokennel a shopban), és visszakapod a pontjaid.

6300 IP: Itt nekem Zed a kedvencem, mid vagy esetlegesen top. Egy igazi "assassin" champ. Ő sem a legkönyebb, de nagyon jó.

2014. máj. 3. 20:05
 4/7 A kérdező kommentje:

1.:csak tippet kérek

2.:tökéletesen igazad van,de kicsit bővebben mer asszem yi-nek még mindig csak 1 ára van,nem 5fajta,és már megvan

2014. máj. 3. 20:07
 5/7 A kérdező kommentje:
3.-as:kösz,ezekböl megvan Jax,Tristana,Trynda,LeBlanc,Akali,Lee Sin,Zed(tehát kb az összes amit mondtál),Twitchen gondolkozok,még egy Kassadin,Yorick meg Vi jutott az eszembe,de majd eldöntöm(remélem Kassa ultija még mindig az hogy flashelget)
2014. máj. 4. 06:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja meg master is megvan
2014. máj. 4. 06:34
 7/7 anonim ***** válasza:
na barátom először is ez a te ideálod lesz nekem is vannak nem meta champjeim amivel tarolok tehát míg ki nem próbálod az öszeset vagy jópárat nemtudod ki lesz majd a mained tippeket kérhetsz de nem ez fog beválni de hogy a kérdésre is válaszoljak néz egy pár lolpatchet követő oldalt ott általába leírják mi hogy alakult a meta-ban és így megnézheted kik népszerűk amik nyílván azért azok mert könyű velük tarolni ja és kedves válaszoló nem megbántásból csak tippnek írom hogy ne írd ki hol játszol mert a magyar játékosok közül (szerencsére) egyre többen éreznek rá hogy ez nem sokat jelent pl: én nem egy diást láttam csúnyán cumizni bronzostól vagy jungler kassa picket stb. plat II ben mondhatom hogy a soloQ semmi se csak szerncse hogy noobokat kapsz ki vagy nem GL&HF
2014. máj. 10. 17:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!