Mi ez az újítás a League of Legendsben?
Eddig coop vs ai-it játszottam, és mindig a bal(kék)területen voltunk. Most meg egyszer a bal(kék) másszor a jobb(piros) oldalon kezdünk.
Igazából nekem a piros oldal nem tetszik, mivel ha megnyomom az Y/Z gombot, akkor ugye berögzül a kép, és nem kell mindig az egérrel vagy a nyilakkal igazítani a képet.
És ha berögzítem a képet, akkor nem látom az alsó részt, mivel ott a panel van(mana, itemek, health, stb.)
Nem lehet valahogy beállítani a képrögzítést, hogy inkább egy csöppet feljebb legyen a champ, és akkor egész jól fogom látni a mapot?
Titeket ez nem idegesít? Ti szerettek a piros oldalon játszani?
húha, köszönöm a felvilágosítást,
amúgy már 16-os szinten vagyok, de eddig mindig így játszottam, pedig egyszer-kétszer voltam pvp-n is, de mindig a kék oldalon voltam...
esetleg valamit tipp arra nézve, hogy hogyan kell irányítani a képet??Egérrel(hogyan? azt tudom, hogy ha a kép szélére viszem, akkor odébb megy, de nekem mindig túl megy, valami jobb trükk) vagy nyilakkal(a baj csak az, hogy nincs 3 kezem)?
De ezentúl azon leszek, hogy megtanuljak így játszani.
Szóval ment mindenkinek a zöld pacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!