Metin 2 testi harcos építés?
Figyelt kérdés
Üdv! Csak a skillek sorrendjére lennék kíváncsi, hogy ki melyiket húzza fel 1.-nek, 2.-nak ......, eddig több féle variációt láttam főleg a 2. skillnél . Tehát mik a saját tapasztalataitok ? ( a válaszokat előre is köszönöm)2014. ápr. 24. 12:16
1/4 anonim válasza:
Az első az mindenképp az aura. A többi skill meg attól függ mire használod a karidat és hányas szintig szintelsz vele... Ha csak farmolásra, metinkő verésre kell warlóval, akkor a 2. skill az a mámor legyen... Hiszen akkor gyorsabban ütöd a metinköveket. A 3. skill pedig a forgó kard. A 4. skillt pedig te döntöd el... Száguldás vagy háromirányú, ez rajtad áll. Én a háromirányút választottam, mivel erős skill, és 3x sebez, ez pedig PVP-ben előnyös; persze a száguldásra is raktam 1 pontot azért.
A státuszpont pedig 2 ERŐ-re, 1 VIT-re arányban.
2/4 anonim válasza:
Ha pedig jórészt földről ölsz mobokat (tehát nem lóról) akkor a forgó kardot célszerű 2.-nak, és utána 3.nak a mámort. Ez attól függ, hogy hogy és hol ölsz.
4/4 anonim válasza:
mobozásra leginkább a sorrend: Aura, Forgó, Mámor, 3irányú, Száguldás
pvp-re: Aura, Száguldás, Mámor, Forgó, 3irányú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!