Metin 2: testi harcos vagy menta?
Nehéz kérdés, nehéz kérdés... Mindegyik kaszt jó, jó cuccokban... Attól függ meddig mész vele és mire kell...stb A testi kk ára (aura,forgó) sokkal drágább, így az költségesebb kaszt. Menta jó pvp és pvm-re is; hát a testi is... Igaz hogy menta lassú, de ott a test és jobban bírja mobokat, mellesleg grillezett amurral vagy zöld potivel lehet korrigálni; mondjuk a testit is harmatokkal...
Testi harcos azért jó, mert gyorsan üt darál mint a gép, és nagyokat sebez aura miatt, de kevés a védelem. Menta harcosnak nagy a védelme sok mobot bír, de nincs olyan skillje ami az ütést erősíti, mint pl testinél aura, szóval lassabban szedi le a szörnyeket. Szerintem ha sok pénzed van, de tényleg, meg +9 es cuccok minden mennyiségbe, akkor testi jobb. Csinálsz italokat, védelmest, támadó sebesség, jó kis sárkány sámit, és akkro azzal is menni fog a 99. Persze ha bírod venni az Aura kk-t.
De viszont Menta harcossal is lehet jól és gyorsan darálni, úgyan úgy italok kellenek, amiket gyűjteni kell első szintől kezdve szorgalmasan, lehet horgászni is, venni is, aztán jöhet még a sárkány sámán buffja. Szerintem az erős test kicsivel olcsóbb is.
Mentának a dübörgés egyértelműen "nagy" skill, áthatolás is úgy ahogy messzire, és széles körben sebez, heves pedig jó hosszú távon, kard ütésről nem kell beszélnem. A mentának jól kell irányítania a karaktert, ami abból áll hogy szinte tudja mikor fog és mivel támadni a testi (vagy akár másik pattogó, vergődő kaszt).
Mobozásban a menta 75-80ig jobb, nyugisabb kaszt, de ördögöknél egy jól felszerelt testi sokkal jobban darál, csak ehhez nagyon sok idő/sé kell, mert 80as testi m5-ös skillekkel nem fog haladni. Tömören a testihez sok hozzáértés, idő (vagy sé) meg yang szükséges. Jó cuccok kellenek rá, ez jó skillekkel tényleg egy szuper karit fog alkotni, csak ide el is kell jutni, ami pedig nehéz.
Tőr ninja? Annak is vannak előnyei, hátrányai. Előnye hogy olcsók a ninja cuccok és mivel kevés ember hazsnálja ezt a kasztot így tőr védelemre nem sokan építenek. "Utcai harcban" nagyon jó PVP-s.
Hátránya: Mobozásra és fejlődésre nem jó, elég kínkeservesen szintelnél fel vele, kivéve ha valakivel felhuzatod magad... de cserébe PVP-re jó. Hátránya még, hogy igen pontatlan skiljei vanak mint a mentának, kivétel a méregélhő és a vilámcsapás. A másik 2 skill az meg állandóan mellémegy a lesi ha rendesen betalál az nagy ritkaság. Kardforgatag meg akkor sebez csak ha 3x sebez de azt is combo végen használva és az is sokszor mellé megyen.
Én 2 éve metinezek. Van egy WP-m,egy testim,egy gyógysámim,és egy ninjám. Wp a legjobb fejlődni ,és farmolni is,55-ösön sok lélekkövet lehet vele ütni. Testimet csak map2 farmolásra használom, de állitólag minnél nagyobb a szintje annál gyengébb, gyógysámánom és ninjám pvpsek. Igaz a ninjának sokszor félre mennek a skillei,de ha jól kombinálsz vele, akkor hatalmas sebzést letudsz adni vele. Gyógysámán, pefect warokra. G-s kezeléssel,könyivel,és hajitással a legeslegjobb warozni.
Én amit ajánlok neked, az fő karakternek vagy egy sárkány sámi,vagy egy wp. Mellék pvps karakternek, egy BM surát,vagy gyógysámánt.(Én csak a ritkaság miatt csináltam pvpsnek,gyógysámánt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!