Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Metin 2: testi harcos vagy menta?

Metin 2: testi harcos vagy menta?

Figyelt kérdés
Sziasztok arra lennék kíváncsi hogy melyiket érdemes magasabb szintekre tolni (fő karakterként). Eddig általában mentákat indítottam mert jól lehet fele fejlődni és pvp-ben is jobb. De hallottam hogy magas szinten már a testi jobb pvp-ben meg farmolás-ba is. Szóval melyik? ( Alap metin 2, nem mester, nem next) A válaszokat előre is köszönöm.

2014. ápr. 17. 17:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
láng lelke után a sötét védelmet kell fejleszteni ?
2014. ápr. 19. 16:30
 12/20 anonim ***** válasza:

Attól függ... Egyedül fejlődsz, vagy flehúznak? PVP vagy mobra kell majd?

A BM "helyes építése" meglehetősen nehézkesen behatárolható dolog. Ugye a láng lelke mint első skill alapvető. Utána viszont megoszlanak a vélemények. A láng Csapás mobozni szinte elengedhetetlen a fejlődéshez. Szerintem ez a sorrend javasolt: Láng lelke - Láng csapás - Sötét védelem - Sötét kő - Sötét támadás

Olvasgass a játék fórumán: [link]

2014. ápr. 19. 16:47
 13/20 A kérdező kommentje:
köszi
2014. ápr. 19. 17:05
 14/20 DuncanMcLoad válasza:
Szerintem is valamivel könyebb BM surával fejlődni, láng lélek és sötét védelemmel plusz a kard ami jobban sebez mint a tör. Ninjánál ott van a forgatag,a villám csapás,és mérgezni esetleg a felhő, de a ninja inkább föld harcos,ott meg nagyobb tömegek ellen nem valami haszon.
2014. ápr. 20. 13:18
 15/20 A kérdező kommentje:
még egy utolső kérdés de tényleg utolső :) tőrninja vs testi harcos : melyik nyerne (kb ugyan ojan erősségű cuccokba)
2014. ápr. 20. 13:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát kb ugyan olyan erősek, de talán a ninja nyerne.
2014. ápr. 20. 15:46
 17/20 DuncanMcLoad válasza:
Szinttől is függ. Szerintem 30-40-ig a testi nyerne, magasabb szinten sima ninja győzelem :)
2014. ápr. 20. 17:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen, nagyobb szinten a ninja erősebb. (90 felett)
2014. ápr. 21. 18:50
 19/20 zoottti válasza:
opt kérdése, GF metinen, nem tud mindenki optolgatni mint privát szerveren. testi max azért jo, mert ráfekszel a space szét rángat, dobál és nem tudsz támadni...sok áthatoval krittel félemberrel bla bla
2015. márc. 17. 00:32
 20/20 zoottti válasza:
tör vagy testi? = aki jobban tudja használni kari, testi space combozás szét rángat és meghalsz, ninja meg ha nem skillezik mindig mellé, és forgatag 3 szor sebez... alapbol bugos skillek kariknál, aki jobban i tudja használni bugot vagy elkerülni bugot
2015. márc. 17. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!