Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends fiókátvitel,...

League of Legends fiókátvitel, hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Röviden annyi lenne a kérdésem hogy: most hogy kijött a maygar szinkron elvileg átlehet vinni a fiókomat Westről Eastre. Reggel néztem és tényleg átbirtam volna vinni de kiléptem és irtam a barátaimnak is hogy vigyék át a profiljaikat, ám legközelebb már csak délután jutottam géphez amikor már 0rp helyett csak 2600 rp-ért tudom átvinni a fiókomat a barátaim átvitték és most egyedül vagyok Westen. Na most ez meg mi a f***...?

2014. ápr. 22. 21:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Íj a suppotnak.
2014. ápr. 22. 21:53
 2/16 anonim ***** válasza:
*írj *supportnak az R-t egy másik program miatt nem vette be a böngésző.
2014. ápr. 22. 21:54
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nos nemsokat irok a supportnak de ezaz a link ugye? [link]

és magyarul vagy angolul kell irjak?

2014. ápr. 22. 22:03
 4/16 anonim ***** válasza:

angol az biztos, de lehet már van magyar ügyfélszolgálat is.

Szerintem angolul.

2014. ápr. 23. 14:27
 5/16 anonim ***** válasza:
LoL-hungarys poszt alapján, ha oldalt magyar zászló van, akkor már írhatsz magyarul, de azért az elejére/végére egy kis angolt is írhatsz. A fentebb emlitett posztban, vannak supportos nevek, akik magyarok.
2014. ápr. 23. 14:33
 6/16 A kérdező kommentje:
Nos igazából írnék angolul de az a helyzet hogy németet tanulok és egyáltalán nemtudok angolul értelmes szöveget írni. :( Ha valaki megtudná mondani hol lehet valami sablont találni (gondolom a googlefordító nem jó megoldás)vagy ha lenne olyan kedves és megírná ide kommentbe azt nagyon megköszönném.
2014. ápr. 23. 15:24
 7/16 A kérdező kommentje:

Ezt adta ki a googlefordító:

Hello!

With care and attention to turn to when they released The translation of the play, is not free I transfer my account from East from West. In the morning I checked and 0 for Rp would have transmitted gonna need to go fast and just wrote a friend that you have the opportunity to play in English. In the evening when I got back to the computer it is my experience that is not free but is now Rp 2,600 gets into the transmission, so now you're here until my friend Westen transferred to your account. That would be my request that could not be transferred to my account Easton? We are torn apart and so my friend is not the real game.

Thank you in advance for your reply!

Ha ezt beküldöm nemnéznek hülyének? Válaszolnak rá, mitöbb megoldhatják a problémát?

2014. ápr. 23. 15:35
 8/16 anonim ***** válasza:
Valszeg hülyének néznek baj...
2014. ápr. 23. 19:07
 9/16 anonim ***** válasza:
*néznek majd.
2014. ápr. 23. 19:08
 10/16 A kérdező kommentje:
Írtam egyet magyarul és angolul is, de mennyi idő amíg kapok rá választ? Nagyon nyugtalanít a helyzet és nemtudom aztsem, hogy mennyi ideig van ilyen akció ingyenes átvitelre.
2014. ápr. 23. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!