League of Legends: Vladimir jó champ?
Azért annyira nem nevezném könnyű champ-nek. Meccseket hozni vele önmagában nehéz, nem az a tipikus durrbele champion, de ha nem teljesen idióta a csapatod, akkor persze lehetséges. Hátránya a gyenge early game-e és a cc hiánya persze. Előnye, hogy nincs manája, van sustainje, viszonylag kicsik a cooldownjai a Q és E spelljén és teamfightokban egy vadállat :D és persze a W-je nagyon hasznos.
Én inkább topra szeretem vinni, ott tényleg könnyebb dolga van. A legtöbben full ap-ra szokták építeni, de én inkább offtankra építem (Magic pen csizma, Wota, Rylai, Liandry, Sunfire cape, Spirit visage). A W-je scale-el max healthel, meg a passive-ja is. Meg amúgy is szeret az események középpontjában lenni teamfightokban, úgyhogy szerintem nagyon jó neki a tanky build. Meg amúgy is, ha már top laner, legyen némi szívóssága :) Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!