Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Zed vs Yasuo? Szerintetek?

Zed vs Yasuo? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Nem tom eldönteni(de am megveszem mindkettőt csak hogy melyik elöbb azt nem tudom)

2014. ápr. 20. 20:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mind a kettő egy vadbarom mides. Skilles Yasuo 1v5ben lehozza a mecset kis feedel, Zed-del meg ha normál teamed van és skilles vagy nagyon csúnyás szarrá sz*patod az enemy teamet.
2014. ápr. 20. 20:17
 2/15 anonim ***** válasza:

Szerintem egyik sem. Mindkettő ad, így ha a jungle vagy a toppos nem pickel ap-t akkor eleve vesztetek, mert az ellen armor stackol ha van egy kis esze. Másrészt mindkettő lategame használhatatlan olyan csapat ellen akinek van egy kis esze és fókuszálja. Akkor már inkább zed, mert ő jobban tud érvényesülni lategameban.

Earlyban mindkettő verhetetlen, ezért pickeli be minden vérpistike őket.

Én mindig ap midest viszek és örülök hogyha yasuo van ellenem, mert általában meg lehet verni, csak tudni kell ellene játszani, de ha el is ver akkor sincs para mert lategame useless.

Ha zed van akkor már parásabb a dolog.

Zedet nehezebb gankelni, mivel az árnyékával el tud lépni és az ultija meg denyolja cait és karthus ultiját is. Ilyen ritkán van de nagyon hasznos tud lenni.

Szóval inkább Zed.

2014. ápr. 20. 20:27
 3/15 A kérdező kommentje:
Csak Yasuoval elég jo vagyok(amikor kijött és ingyenes volt,játszottam vele),Zedet meg nem is próbáltam,mert mióta játszok nem volt ingyenes, de nagyon megtetszett,meg haverom is zedet ajánlotta,a veszekedések elkerülése végett hogy én akarom yasuót,nem b+ én akarom qrva @nyádat xD
2014. ápr. 20. 20:38
 4/15 anonim ***** válasza:

Azért ez árnyalja a kérdést.

Hát, ha a haveroddal mennél álladnóan, akkor vedd meg Zedet, de az elején azért gyakorolj vele. Ha soloban is tolnád, csak azért ne ruházz be eg olyan champ-be, akit nem is ismersz, mert a haverodnak is tetszik, hanem legyen Yasuo.

2014. ápr. 20. 23:25
 5/15 anonim ***** válasza:
Yasuo jól kombozható, ezért őt javaslom. De egyébként utálom az AD midet, mert elcseszik az ap/ad arányt, korrigálni meg nem egyszerű.
2014. ápr. 21. 04:10
 6/15 A kérdező kommentje:
Hátha a közeljövőben ingyenes lesz Zed és kitudom próbálni,és eldönteni de most van 6279-em a 6300-ból és pénzt meg nem szeretek tartogatni hosszú ideig,ha jövőhéten nem lesz ingyenes zed akkor megveszem Yasuot,legfeljebb majd versenyzünk haverommal,hogy ki pickeli be először:)
2014. ápr. 21. 06:48
 7/15 A kérdező kommentje:
Pontosabban ezen a héten...
2014. ápr. 21. 06:51
 8/15 anonim ***** válasza:
Ja hogy még nem vagy level 30... akkor szinte tökmindegy.
2014. ápr. 21. 09:54
 9/15 A kérdező kommentje:
És ezt ha megkérdezhetem,honnan gondolod?
2014. ápr. 21. 13:43
 10/15 A kérdező kommentje:
Ja és a 6:48 asomat kijavítom(bocs hogy hülyeséget irtam):ha rankedbe megyünk akkor ugyis azé lesz Yasuo aki feljebb lesz és előbb tud pickelni,akkor meg senkié ha bannolják...
2014. ápr. 21. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!