Miért csinálja ezt a Mass Effect?
Figyelt kérdés
Van egy küldetés amiben az van hogy menjek a Tersu vagy mittom én milyen bolygóra.De az a lényeg hogy Te....
Na szóval megvan elmentem oda.Nagy meglepetésemre olyan textúra hiba várt hogy csak na.A pálya fele tiszta fekete így mindig meghalok valahol mert az a qrva feketeség eltakar valamit.Patchelve van és eredeti a game.
2009. dec. 22. 17:50
1/6 anonim válasza:
Hát ez szop... :S nem találkoztam semmi ilyennel, patcheld fel, és bizonyosodj meg róla, hogy másnál is fennáll ez a hiba. Ha igen akkor vissza kell vinni, és kicseréltetni.
2/6 A kérdező kommentje:
Fel patcheltem de ugyanúgy.De am a többi pálya simán megy semmi hiba.Am nagynehezen rájöttem hogy hol kell menni és így már megy.Am thx a helpet:D
2010. jan. 6. 19:11
3/6 anonim válasza:
ezt ismerem!!! artemis tau csillaghlamaz! itt kell megmenteni liara T'soonit a bányászásbol, nincs rá patch simán használd a térképet és ugy juss keresztül ahogy láthatod ha meghalsz lávába mész...
5/6 treffhetes válasza:
nekem is volt ilyen, a domborzatból kb. lehet sejteni, hogy hol lehet közlekedni meg hol nem. amúgy még reménykedhetsz, én semmit se csináltam vele, semmi patch meg ilyesmi, hanem egyszer csak úgy döntött, hogy működik, és azóta jó
nekem a galaxy mapom nem működik, arra nem tudtok valamit?
6/6 Shepard0925 válasza:
nekem tökéletes mindenhol -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!