Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » MULTIPLAYER-ben a PS4 vagy...

MULTIPLAYER-ben a PS4 vagy Xbox One-t éri meg jobban venni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy nemsokára szeretném az xbox 360-omat egy nextgen gépre rácserélni és fontos, hogy nekem az csak multi-ra kéne a haverokkal, tehát csak online játszanék játékokkal. Véleményetek / Tapasztalataitok szerint melyiken érdemesebb online játszani? Értem én ezt a havonta kell fizetni a Live-ra, ill. mostmár PS-nél is, de ott régiózár nem lesz stb. Légyszives segítsetek

2014. ápr. 17. 09:50
1 2
 11/19 Csanádi Mihály ***** válasza:
Nem értem mi a f**z bajotok van az xbox-al! Szerintem király, nekem is az van és a világért nem cserélném le egy ps4-re! Az a baj hogy mindig a hardver számít! " A hardver így... a hardver úgy.." és k**v*ra elegem van abból hogy a konzolt az ember elvárásaihoz méri és nem a cég képességeihez aki kiadta! Egyébként is le lehet nézni az Xboxot.. majd jön a project scorpio, az úgy lesöpri a helyéröl a ps4 PRO p***áját, hogy majd sz***atjátok azt! Ha végre jönne egy hullám ami lerántja a dobogóról a ps4-et (lehet az xbox, lehet a pc, lehet a switch) azért örökre hálás lennék! A f**zom kivan a ps-től! (csak itt van az ár, a hibrid megoldás, és az xbox play anywhere ami miatt ez így nem fog menni)
2017. febr. 17. 20:54
 12/19 anonim ***** válasza:

#11 És ha majd a Microsoft összevonja a PC-t az XBOX ONE-nal (mert tervezi a MS) akkor viszlát XBOX, mert onnantól semmi értelme megvenni,inkább egy 300ezres PC,ami visz mindent ultrán,60FPS-sel,mint egy konzol amin még az irányítás is nehezebb és közel nincs annyi funkciója.

Engem persze nem érdekel kinek milye van, nem ellenzem egyiket sem,bár ha választanom kéne akkor PS4.

Ez a konzolháború meg már elég rég el volt döntve. 90-es években nyert a PS1 a többi ellen,a PS2 az XBOX és a GameCube ellen,a PS3 a Wii és a X360 előtt lett győztes,és már nagyon úgy látszik hogy ezt is a Sony gépe fogja megnyerni.

2017. febr. 18. 08:01
 13/19 Csanádi Mihály ***** válasza:
Lehet. De ki tudja, mit hoz a jövő. Igaz, hogy a Microsoft ahoz ért, amit az xbox-ba rakott, de én még megvárom a végleges döntésüket. Remélem, észhez térnek!
2017. febr. 18. 09:52
 14/19 Csanádi Mihály ***** válasza:
Amúgy hogy érted hogy összevonja? Nem elég nekik hogy ott van a play anywhere ami miatt nem lesz könnyű dolga a project scorpionak?
2017. febr. 20. 16:12
 15/19 Csanádi Mihály ***** válasza:
A lényeg hogy ha multizni akarsz akkor azt a konzolt vedd amelyik a haverjaidnak van.
2017. febr. 20. 17:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Úgy értik az összevonást hogy nem lesz két külön platform hanem PC-n is lehet Xbox játékokat játszani (konzol nélkül,csak meg kell venni digitálisan és letölteni) és PC-n is elérhető lesz az XBOX Live (persze csak windows 10)
2017. febr. 20. 21:17
 17/19 Csanádi Mihály ***** válasza:
De a játékok már játszhatók windows 10-en és a live-ról nem hallottam... NA NEM, nem fogtok csak így átverni! Akkor is xbox-nál maradok. Különben is az xbox live creators programmal (exklúzív címekben) a ps úgy le fog maradni mint annak rendje.
2017. márc. 8. 14:32
 18/19 Csanádi Mihály ***** válasza:
Na meg az xbox games pass ami csak xbox one-on lesz elérhető.
2017. márc. 8. 14:34
 19/19 Csanádi Mihály ***** válasza:
Most mi van? Ember vagyok! Egy "kissebségi" vagyok! Csak védem a jogaimat!
2017. ápr. 30. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!