MULTIPLAYER-ben a PS4 vagy Xbox One-t éri meg jobban venni?
Igaz hogy elő kell fizetned a ps+-ra (évi 15e) de a multin kívül, cserébe havonta egy játékot kapsz amit letölthetsz a store-ról, és bár még elég gyér a felhozatal, a ps3-ból kiindulva lesznek majd elég jó gamek is. Ja és ha veszel ps3-at is, ugyanazzal az előfizetéssel havi 3 játékot szedhetsz le (term. ps3-ra) :-)
Az hogy miért ezt választottam, hát pl. ezért, meg nem erőltetik rám a kamerájukat...
PS4, egyértelmű! :)
Játszhatóbb a konroller szerintem, de ez szokás kérdése. Bár nincs Halo, aminek k**va jó a multija, s a campaign is király co-op ban.
Amúgy Tudom, hogy nem ide tartozik, de véleményem szerint multira a gépek valók. 100x jobb iranyítás, de lényegesebb az ingyen internet. :) Plusz az nextgen konzolokra még nincs RGH sem. Szal veheted a játékokat méreg drágán. Igaz RGH-Val nem tudsz online játszani, de szerintem nem is arra valók. Így is eltudsz lenni a haverokkal splitscreen-Ben.
De ha valakinek így éri meg... Végül is a konzolok olcsóbbak, mint a gépek, bár kérdőjeles, hogy megéri-e az a plusz pénz az online-ra, mikor a PS3-nál ingyenes az online játszás, és multis játékokra (Ha már valakinek erre kell) ugyan úgy tökéletes. Végül is erre is kijött a BF3, ami szerintem a multis játékok királya. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!