Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » MULTIPLAYER-ben a PS4 vagy...

MULTIPLAYER-ben a PS4 vagy Xbox One-t éri meg jobban venni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy nemsokára szeretném az xbox 360-omat egy nextgen gépre rácserélni és fontos, hogy nekem az csak multi-ra kéne a haverokkal, tehát csak online játszanék játékokkal. Véleményetek / Tapasztalataitok szerint melyiken érdemesebb online játszani? Értem én ezt a havonta kell fizetni a Live-ra, ill. mostmár PS-nél is, de ott régiózár nem lesz stb. Légyszives segítsetek

2014. ápr. 17. 09:50
1 2
 1/19 anonim válasza:
ink ps 4 at vegyél nekemm is az van nagyon kitünmőő
2014. ápr. 17. 10:51
 2/19 anonim ***** válasza:
Jah mind a 2 nél fizetős a multi de psn+ nál kapsz játékokat érte...
2014. ápr. 17. 20:03
 3/19 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted 2. kommentelő, ha szabad kérdeznem? És mivel indokolnátok amugy a PS4-et? (Egyébként én is mindenhol azt olvasom/hallom, hogy a PS4 sokkal jobban megéri mint az xOne...)
2014. ápr. 17. 20:49
 4/19 Gele19 ***** válasza:

Igaz hogy elő kell fizetned a ps+-ra (évi 15e) de a multin kívül, cserébe havonta egy játékot kapsz amit letölthetsz a store-ról, és bár még elég gyér a felhozatal, a ps3-ból kiindulva lesznek majd elég jó gamek is. Ja és ha veszel ps3-at is, ugyanazzal az előfizetéssel havi 3 játékot szedhetsz le (term. ps3-ra) :-)

Az hogy miért ezt választottam, hát pl. ezért, meg nem erőltetik rám a kamerájukat...

2014. ápr. 18. 08:35
 5/19 anonim ***** válasza:
Egyértelműen PS4. Olcsóbb maga a gép, hivatalosan kapható Magyarországon, a PS plus a multiplayer mellé havonta ingyenes játékokat ad.
2014. ápr. 20. 10:49
 6/19 anonim ***** válasza:
PS4 et csak ajánlani tudom én is most váltottam x360ról.
2014. máj. 11. 15:35
 7/19 kfcgeneral válasza:
XBOX ONE az jobb most jön hogy miért mert ár egy árban vannak xboxon két új játékot kapsz havonta ha van live gold és le akciózzák a játékokat meg beleraktak egy troll szűrőt ami annyit tesz hogy a rossz hírnevű kemperek legyenek csak egymás ellen és az xbox one exklúzívjainak nagy része mint a halo már bizonyítottak a multyplayerek terén és ezt volt xboxos se tagadhatja de döntse el mindenki milyet akar!!!
2014. aug. 5. 23:06
 8/19 anonim ***** válasza:

PS4, egyértelmű! :)

Játszhatóbb a konroller szerintem, de ez szokás kérdése. Bár nincs Halo, aminek k**va jó a multija, s a campaign is király co-op ban.

Amúgy Tudom, hogy nem ide tartozik, de véleményem szerint multira a gépek valók. 100x jobb iranyítás, de lényegesebb az ingyen internet. :) Plusz az nextgen konzolokra még nincs RGH sem. Szal veheted a játékokat méreg drágán. Igaz RGH-Val nem tudsz online játszani, de szerintem nem is arra valók. Így is eltudsz lenni a haverokkal splitscreen-Ben.

De ha valakinek így éri meg... Végül is a konzolok olcsóbbak, mint a gépek, bár kérdőjeles, hogy megéri-e az a plusz pénz az online-ra, mikor a PS3-nál ingyenes az online játszás, és multis játékokra (Ha már valakinek erre kell) ugyan úgy tökéletes. Végül is erre is kijött a BF3, ami szerintem a multis játékok királya. :)

2016. jan. 17. 18:16
 9/19 anonim válasza:
15%
Play station az isten!! Xbox egy hulladék! Nem fogom részletezni miért!!
2016. márc. 21. 10:27
 10/19 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a többiekhez.
2016. máj. 17. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!