Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Killing Floor multi Tunnglen...

Victory1995 kérdése:

Killing Floor multi Tunnglen keresztűl?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Segítséget kérnék hogy hogy lehet múltizni Tunnglen keresztűl. Nem vagyok nagy gépszakértő. Bocsi ha nektek nagyon tudatlan vagyok de ezt a programot egyáltalán nem tudom használni. A Barátaimmal szeretnék játszani de ők sem értenek többet mint én. Valaki segítsen nekem. Aki lenne olyan kedves és segítene kérem privátba adja meg a Skype nevét én meg felveszem. A részleteket meg megbeszéljük hogy hol is akadtam el pontosan.

2014. ápr. 14. 20:02
 1/5 Tengor ***** válasza:

Ez nem privát segítő oldal. Írd meg, itt hogy hol akadtál el és majd ránézünk - mondjuk a Számtek témakörben jobban járnál.

Játszani érdemesebb lenne egy jól beállított router mögül, mint ilyen tákolásokkal szórakozni.

2014. ápr. 14. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:

A Tunngle egy olyan program, amin keresztül olyan játékokkal tudtok játszani, melyek támogatják a Lan játékmódot. Na most a Killig Floor támogatja, így lehet vele, de természetesen csak tört szervereken.

Mindegyikőtöknek ugyanaz a verziójú játék kell, különben csinálhattok bármit, nem lesz jó. Ha ez megvan, lényegében egyszerű minden - regisztráltok a programba, beléptek, a keresőben megkeresitek a Killing Floor játékot, csatlakoztok a hálózatához, elindítjátok a játékot, a lan fülre mentek és kiadja az elérhető szervereket. Csatlakoztok és kész.

Amúgy mivel már különböző bundle-ökben többször is volt, 500-600 forintokért meglehet venni steamre, legalább nem kell vacakolni vele. Ettől függetlenül mint mondtam, egyszerű megcsinálni törttel is.

2014. ápr. 14. 20:47
 3/5 A kérdező kommentje:
És úgy hogy lehet hogy én csinálok egy szervert ahová csak a barátaim tudnak belépni?
2014. ápr. 14. 21:00
 4/5 Tengor ***** válasza:
Írtam: a routert kell jól beállítani. Portot kell nyitni a játéknak és ennyi.
2014. ápr. 15. 09:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Már meg van? pár napja már sikerült megcsinálnom. Most már ért Tunglehoz is meg a Hamachihoz is meg a Gamerangerhez is már csak a Garenat kell megtanulnom. :)
2014. ápr. 22. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!