Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy multinál helyezkedtem el,...

Btimi88 kérdése:

Egy multinál helyezkedtem el, közvetítőn keresztül. Az ott aláírt szerződésben az van, hogy 60 perc szünet jár, de az első napon közölték, hogy próbaidős vagyok, így csak 20 percem van. Ilyenkor melyik érvényes?

Figyelt kérdés

2014. márc. 1. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Há izé nézd átt a szerzödésedet ha nincs benne,hogy próbaidősöknek 20 perc go ügyvéd !
2014. márc. 1. 20:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Itt, Abszurdisztánban, 2014-ben (különösen a multiknál) semmilyen jogok nem illetik meg a munkavállalót, azon kívül, amit a "főnök" nagy kegyesen engedélyez, saját belátása szerint. Teljesen mindegy, hogy mi van a munkajogi törvényekben, vagy a szerződésedben, soha, sehol nem fogják betartani, és ezért semmiféle retorzió nem fogja érni őket.
2014. márc. 1. 20:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Az tény, hogy ez szerződésszegés, de sajnos nem tehetsz semmit. Ha bármit próbálsz lépni ellenük, rögtön kirúgnak, őket meg nem fogja így se-úgy se akkora kár érni, hogy ez nekik rossz legyen.
2014. márc. 1. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!