Mire jó a virtuális játék?
Miért jó ez az embernek, hogy játszik, akár egész nap ezekkel a lövöldözős izékkel? (meg persze van sok féle, de ink most a Steam-es cuccokra gondolok)
Van itt valaki, aki velem együtt elítéli?
Én kifejezetten nem szeretem a gépes játékokat, hát ha még ilyen gyerekes is...
Várom mind a két oldal véleményét! (mellettes vs ellene)
Kedves utolsó!
Hát nem semmi amiket leírtam, természetesen neked ment a pacsi és nagyon köszönöm a sok segítségedet!
És így már másként is látom ezt!
Tényleg te hasznos és segítőkész válaszokat adtál, nem úgy mint a mai átlag emberek...
Amúgy ha nem vagyok pofátlan, lenne egy kérésem tőled!
Szerinted még miért hasznos a játék? Mert én az olyan dolgokat szeretem és díjazom, aminek van értelme!
Köszönöm, ha erre mér fordítasz egy kis időt majd!
Ha akarsz velem bármiről beszélgetni a későbbiek során, megtalálsz, tudsz privátot írni!
Még egyszer nagyon köszönöm neked! :-)

8-as kommented alapján valami nagy probléma lehet nálad, te vagy az aki általánosítasz, jössz a Steammel, utána sem nézel, hogy konkrétan mi az de rögtön hurrogsz, fogalmad sincs róla, tulajdonképpen, hogy mit szidsz, de azért szidod, utána meg csodálkozol, hogy mért nem csak olyan kommentek jönnek akik a Te " igazad " hangoztatják... talán mert nagyon el vagy tévedve, én se vagyok olyan aki játszik, de mégis van róla fogalmam, hogy konkrétan, hogy is megy ez, és nem skatulyázom be az iylen embereket, bár igazad van menjenek inkább helyette kocsmába, igyák magukat részegre ugye?
Steam ott van 40 millió ember használja, mind a Te általad határolt körbe tartozik? Nem,
csak szeretnék a szabadidejüket szórakozással tölteni, lehet hogy neked a szórakozás fogalma kimerül a kötögetésben és a horgolásban, de érdekes mód más mégsem szól be ezért... remélem valmelyest sikerül rávilágitani, hogy mi a gond, hogy Te alapból elítéled azokat akik játszanak, pedig a saját szabad akaratuk, hogy ezt teszik, mert épp ehhez van kedvük és ez teszi őket boldoggá... "Van itt valaki, aki velem együtt elítéli?" Mielőtt még mondod, hogy hát Te nem ítéled el...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!