Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends melyik...

League of Legends melyik karaktert vegyem? (lent)

Figyelt kérdés
Katarina vagy Riven melyiket érdemes megvenni?

2014. ápr. 12. 20:19
 1/6 MetanHU ***** válasza:
Inkább riven mert könnyebb jól kezelhető top-ra és jungle-be viszik Katarina-vak kell gyakorolni nem kicsit és mid-re viszik hát egy kicsit nehezebb katarina de inkább riven
2014. ápr. 12. 20:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a segítséget. :)
2014. ápr. 12. 20:27
 3/6 anonim válasza:

Ez hülyeség :D Riven-t senki sem viszi jungleba, aki viszi az is valoszinüleg bronzes. Katarina meg kb. a legkönnyebb karakter.

Riven eléggé haszontalan mostanában a sok nerf miatt + mióta az a meta, hogy tankokat visznek topra vagy esetleg Ryze-t meg ilyenek azóta useless a Riven. Katarina is elég gyenge miden mivel lulu ziggs meg ilyenek szét szopatják.

2014. ápr. 12. 23:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért azt hozzá tenném, hogy úgy nagyjából gold-platina szinten még simán játszhatsz bármilyen champpel, itt még bőven a skill számít. A legnagyobb profiknak meg van az a 20-30 champion, akiket az esetek 90%-ában játszanak és igen, perpill riven és katarina valóban nincs köztük, de egy átlagos játékosnál ez még az égvilágon semmit nem jelent.
2014. ápr. 14. 18:21
 5/6 anonim válasza:
Ha tudsz játszani rivennel akkor midre is mehetsz + riven jobban néz ki :)
2014. ápr. 15. 00:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Nemrég vettem meg Katát, Rivenre meg most spórolok. Igaz Katával még nem sokat játszottam, de nem rossz champ, de szerintem bele kell jönni(nekem legalábbis). Rivennel múlthéten nagyon sokat játszottam, és csak úgy osztogattam a quadra killeket. Szóval nekem Riven jobban bejön, de ez szubjektív. Neked lehet, hogy Kata fog bejönni, amúgy ezen a héten ki is próbálhatod.
2014. ápr. 15. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!