Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mért van az, hogy letöltöttem...

Mért van az, hogy letöltöttem az xp gépemre a Leagues of legends-et ls ment egy hétig low grafikán de most meg beadja a championokat és 100% tölti és kidob egy reportolós ablakkal!?

Figyelt kérdés
Mindent próbáltam már vagyis repairozni akartam de 10órát töltötte kereken mert aztán meguntam mert azt irta ki 38óra van hátra!Most átmásolom a "C"merevlemezre hátha az a baja hogy nem ott van ahol a window mappa de ha ezse válik be mit tegyek töltsem le újra?Ez tegnap este óta nemmegy játszottam mennék még egy mecset és olyanokat ir ki hogy kevés a memória és nem tölti be hanem kidob...Nem tudom mi tévő legyek valaki aki ért ehez légyszives segítsen minden ötletet elfogadok és tesztelek! Köszönöm!

2014. ápr. 11. 22:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Vegyél egy jobb gépet. Ha már a Lol-hoz is kevés a memóriája, akkor az a gép már nagyon a végét járhatja.
2014. ápr. 11. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!