Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoLba miért pickelik mindig...

LoLba miért pickelik mindig le a nyomorult championokat?

Figyelt kérdés

Ilyenek pl:Nasus,Teemo.

Egy 5 éves tudna velük játszani. random időközönként egy Qt nem nehéz megnyomni.Vagy ennyire nem értenek egyesek a játékhoz, hogy ilyenekkel játszanak?

2014. márc. 9. 08:58
 1/4 savanyújóska ***** válasza:
Hat azert... Nasust nem konnyu kibullyzni, de ki lehet. Es azert egyebkent, mert hiaba epeted full tankra, 20-percnel, ha nem vagy fisfos, 200+ stacked lesz, es gyakorlatilag NINCS champ, aki 1v1-ezni tudna veled. (Elmeletben, gyakorlatban income/lvl/skill fuggo) Teemo meg csak egy paraszt, de ha parszor lelovod earlyben, nincs gond. Plusz azert a gombakat nem mindegy hova teszed. Es azert sok Teemot lattam, viszont, azert latszik, hogy ki mennyire jo.
2014. márc. 9. 09:30
 2/4 anonim válasza:
Nasus az egyik legjobb soloQ snowball. Full tankosra tudod építeni, a Qját jól kihúzod min. 500 stackig aztán kb. hallhatatlan vagy hatalmas sebzéssel. De viszont könnyű counterpickelni, ezért ritka rankeden.
2014. márc. 9. 13:39
 3/4 anonim válasza:

Kérdező te nem értesz a játékhoz.

Nasus messze az egyik legjobb offtank, junglebe sem olyan rossz. Teemo meg a nerf előtt a legjobb soulkiller volt, mikor az enemy adc átment 2 gombán és meghalt. Teemo meg elég nehéz champ teamfightokban, nehéz pozicionálni vele, mert egy gombát azért illik berakni, viszont akkor szétszednek.

"Egy 5 éves tudna velük játszani. random időközönként egy Qt nem nehéz megnyomni."

Azért megnézném, hogy stackolod a Q-t egy teemo, garen, riven, panth, darius ellen...

2014. márc. 9. 13:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, de még nem vagyok 30as, és még idelent nem tudják mi az a counter, és Nasus ellen boldogan küldenek olyan championokat , akit reggelire simán megeszik.Én nekem meg nincsenek meg a counter championok.A Teemo, meg ugyan ez.Ha nem counterelik, akkor nem lehet megölni.
2014. márc. 9. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!