Flatout 2 lan, Hamachi, mi lehet a gond? (sürgős)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Adott az én gépem, és barátnőm gépe. Ezzel a hamachi nevű programmal sikerült csatlakozni is egymáshoz, látjuk egymás ip-jét, közös hálozat, stb.... Letöltöttem ezt a fo2 lan launchert is, ezzel nem mentem sokra, nem talált semmit. De így, hogy a hamachin keresztül össze vagyunk "kötve", és ha csinálok egy szervert, a másik gépen ezt látom, rá is tudok csatlakozni, tehát már indulna is minden, de mikor a barátnőm gépén rámegyek, hogy ready (ugye erről a gépről csatlakoztam a sajátra, amin csináltam a szervert), kidobja a gépe a játékból exe hibával. Ezt ugyanígy csinálja másik crack-után is. Mi lehet a gond? Egy másik észrevétel, hogy ha a barátnőm gépén csinálok egy szervert, azt az én gépemen a játék bezzeg nem találja meg. Valami tanács? Előre is nagyon szépen köszönjük, barátnőm küldi a puszit annak, aki segít :)2014. ápr. 10. 19:18
1/1 $upra válasza:
Igen nekem is az a gondom hogy Hostolok a launcherrel és a haverom nem tud feljönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!