Hogyan utazhatok/teleportálhatok WoW-ban Kalimdorra, vagy Wetlands-re?
Figyelt kérdés
Lvl 50 Human/Warrior vagyok. Végigjártam már Elwynnt, Westfallt, Duskwoodot, Redrige Mountaint, Stranglethorn Vale-t. Sőt még Burning Steppes-be is átnéztem, de az még túl erős. Egyfolytában olyan küldetéseket kapok, hogy menjek Wetlands-be meg Kalimdorba meg egyéb. Tudtommal csak akkor lehet utazni, ha ott már felfedeztél egy új utazási pontot. De akkor, hogy jutok Wetlands-be? Burning Steppes-en már próbáltam átmenni, de le van zárva mindenhol hegyekkel. Kalimdorról meg nem is beszélve... Hogy tudnék ezekre a helyekre átjutni? Mert a mostani helyemen már kifogytam a küldetésekből.2014. ápr. 9. 19:39
1/3 anonim válasza:
Wetlandsre SW-ből megy a 4es metró Ironforge-ba, onnan meg séta.
Kalimdorba meg az sw kikötőből tudsz menni vagy a wetlandsen található menethil kikötőből.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. ápr. 9. 20:23
3/3 anonim válasza:
Vagy megkérsz egy mage-t, nyisson portált. Tudtommal az még bent van a játékban. Vagy guildtársad summonál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!