Az Elder Scrolls Online-al játszik már valaki?
Sziasztok,
nem tudok dönteni, hogy megvegyek e. Az alábbi szempontok fontosak:
- lehet offline játszani vele?
- van piactér ahol játékbeli dolgokkal lehet kereskedni, mint számos mmo-ban?
- van party mód?
- vannak dungeon-k?
- Sok játékos van online?
Addig nem szeretnék 14ezret kiadni érte, amíg ezeket nem tudom. Előre is köszönöm a válaszokat!
1: Nem, ez egy mmorpg barátom...
2: Nincs, ez csak a metin2 fajta legalja játékokban van.
3: Miért ne lenne?
4: Szintén miért ne lenne?
5: Nincsenek valami sokan, és kétlem hogy többen lesznek, én pl kicsit csalódtam.
omfg!!!
benne a neveben hogy online es te megkerded hogy lehet-e offline jatszani
a betazok meg panaszkodtak eleget, en biztos nem vennem meg
Oké, hogy benne a nevében, de ez nem sima mmorpg. Ebben küldetések, mellékküldetések vannak, és az egész játékot felrakod a gépre tudtommal. Ergo, mivel a gépeden van, feltételeztem, hogy raknak bele lehetőséget az offline játékra (ami ugyanolyan lenne mint az online, csak éppen nem lennél online). Nem tudom értitek e mire gondolok. Ez nem hagyományos mmorpg, mint a többi. :)
Piactérnek pedig azért van értelme szerintem, mert pl. egy-egy keményebb dungeon-ben megszerzett cuccod kirakhatod árulni, mert nem biztos, hogy más is meg tudja szerezni.
Minden esetre köszönöm a válaszokat :) Akkor egyelőre alszok még rá egyet, aztán meglátom. :)
"Piactérnek pedig azért van értelme szerintem, mert pl. egy-egy keményebb dungeon-ben megszerzett cuccod kirakhatod árulni, mert nem biztos, hogy más is meg tudja szerezni. "
Erre jó az AH....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!