Meik tank a jobb a World of tanks-ben?
Light: t6-7 kínai light
Medium: nekem supportra a Spershing ami nagyon bejött, solo medium: Panther, meg úgy az egész panther ág.
Heavy: én az amcsikra esküszöm, a szovjetet sztem nem elég pontosak, francia heavy papír, némettel még nem játszottam.
TD: ISU-k nagyon jók
Arty: amerikai. Franciát 7-ig játszottam, de olyan alacsony a belüvési szöge hogy egy domb mögül már nem lehet lőni.
Nekem ezek jönnek be. Nyilván mindenkinek más.
Nekem van Chi-Nu Kai-om igaz csak pár napja szereztem be mert most féláras. Alapvetően olyan mint egy Chi-Nu csak mozgékonysága nem olyan jó. A Churchill III meg olyan mint a brit Churchill.
Churchill előnye: Több élet, erős páncél, gyors löveg, jobb MM.
Chi-Nu Kai: Mozgékonyabb, kisebb célpont, lövege többet sebez, pontosabb, alap lőszerrel jobb átütés.
Összehasonlítani valóban nehéz őket mert két teljesen más harckocsi. Ha a nehezeket szereted akkor Churchill ha a közepeseket akkor a Kai. Pénze nem tudom a Churchill többet hoz e, de a Kai szépen hozza a pénzt. Én azért vettem meg mert a japán tankok a kedvenceim közé tartoznak és sikerült annyi aranyat gyűjtenem, hogy most mikor akcióban van megvehettem félárasan. Szerintem megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!