GTA 5 -ösök! MINDENKI! Ti melyik platformon játszatok (JELENLEG! 2014. 04. 05. )? A leendő PC -sek NEM édekelnek! Tehát Xbox, vagy PS3?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy melyik konzolos tábor nagyobb! A válaszotokat előre is köszönöm! :)2014. ápr. 5. 15:53
1/16 anonim válasza:
Szerintem mindkettőn elég sokan vannak, én ps3 -on tolom.
5/16 anonim válasza:
"Csak kíváncsi vagyok, hogy melyik konzolos tábor nagyobb!"
Most ha ebben a kérdésben válaszol 4 darab ps3as és 3 darab xboxos attól még nem az jelenti, hogy a ps3 as tábor nagyobb. Amúgy meg tök m1 külföldön rakat ember játszik vele nem fogsz egyedül lenni a multiplayerben.
-----------
Én is ps3on játszom
6/16 A kérdező kommentje:
84 -es vagyok GTA Online Xboxon, nem azért kérdeztem! :) Amúgy a gyakorisokra vagyok kíváncsi, nem az egész világra! :P (Mindenhova ment a zöld pacsi!)
2014. ápr. 5. 23:46
7/16 anonim válasza:
ps3-on tolom INGYEN ellentétben xboxosokkal :DDD
8/16 anonim válasza:
Ha csak ennyi a kérdésed, akkor csak szimplán ennyit írok: PS3
9/16 A kérdező kommentje:
A Games with Gold -dal kapott játékok ára egy évben bőven meghaladja a százezret, tehát a multi így nézve is ingyenes! :D
Amúgy köszi a válaszokat, jöhetnek még! :)
2014. ápr. 6. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!