Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van valamilyen üzletelős,...

Van valamilyen üzletelős, pénzkeresős játék?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy a játék lényege a pénzkeresés.

Nem valódi pénz, hanem a játékon belül.

Mint pl. a farmos játékok.

Termelsz valamit vagy ilyesmi és abból van pénzed és fejleszted tovább a bizniszed.

2014. ápr. 3. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Farmerama ami farmos termelős, vagy burger game
2014. ápr. 3. 23:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát az egyetlen ilyen igazi "üzletelős" játék (ha ugyanarra gondolunk) a Capitalism. A kora ne tévesszen meg, az első jobb, mint a második (de az is jó). Ez nem éppen animációdús vagy ilyesmi, inkább cég-szimulátor szerű, de rengetegféle vállalkozásba belefoghatsz (bár inkább ipari jellegűbe): bányászat, farmerkedés, gyár, szupermarket. Sőt kombinálhatod is, megtermeled a farmodon és a bányádban a szükséges alapanyagot, aztán a gyáradban feldolgozod és megcsinálod belőle a kívánt terméket, majd a kész terméket értékesítheted a saját boltodban! Nagyon komplex, leírni nem nagyon lehet, és az első kudarcok ne ejtsenek kétségbe, mert az első siker többszörösen visszaadja!
2014. ápr. 4. 00:05
 3/3 A kérdező kommentje:

Első, köszi, de csak példának hoztam fel a farmos játékokat.

Második, köszi, ki fogom próbálni a Capitalism-ot.

De igazából netes játékra gondoltam, csak az lemaradt. :/

2014. ápr. 4. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!