Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » War Thunder unfair szar játék...

War Thunder unfair szar játék lenne, vagy csak balszerencsém van?

Figyelt kérdés
Mindig akármilyen géppel megyek hiába lövöm a másikat alig sebződik vagy ilyesmi azonban, ha egy ugyanolyan gép, de ellenséges elkezd lőni akkor kábé 2 másodperc alatt kigyullaszt, felrobbant, kilövi a pilótát meg minden ami csak történhet egy repülőval harc során. Mindig a mi csapatunk veszít és tele van kezdőkkel (én is egy n00b vagyok) míg a másik csapatba prémium gépen százezrei várnak arra, hogy megakadájozzák a fair játék megalakulását. Egyszerűen lehetetlen így játszani. Tiszta ideg vagyok szinte mingyá beverem a képernyőt. A szárnyamat első lövésből ellövi a másik míg én sorozhatom a szárnyát mint állat de semmi baja nem lesz csak kijukad -.-" hihetetlen mennyire idegesítő ez. A Match Making is borzalmas, erről fentebb írtam is. Miért rak be egy 6-os szintű embert 36-os hoz?!A gépek között eszméletlen különbség van. egy papírszárnyú "0-ás" miért kap Typhoont vagy ilyesmit? Miért nem lehet papírszárnyú papírszárnyú helyett?! órákig tudnám sorolni ezeket. Ha tippet írásba nem is tudtok adni akkor vegyük fel a kapcsolatot skype-on vagy játékon belül kérlek. Nagyon irritáló ez a dolog. Előre is köszi és bocs, ha túl hosszú és "kicsit" erőszakos vagy ilyesmi de baromi ideges vagyok :D
2014. ápr. 3. 20:55
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat 8-as szintűt akartam írni de elvakít az idegesség :( tehát engem mint 8-as szintűt berak 36-os ellen.
2014. ápr. 3. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:

tok lenyegtelen hogy hanyas szintu az avatarod, lehet 99 is, annak semmi koze a mm-hez

a matchmaking elsosorban a legnagyobb battle rating-os repullod szerint rak be a jatekba

nem unfair a jatek szerintem, voltak napok mikor zsinorban nyertem vagy 14 meccset maskor megugyanannyit veszitettem

2014. ápr. 4. 08:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Jó de egy 99-es szintű játékos valószínűleg tapasztaltabb mint én a 8-as fejemmel...
2014. ápr. 4. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:

vannak jo jatekosok kis szinten es total benak nagy szinten, attol hogy tobbet jatszott nem biztos hogy jobb mind te

ja es a papirszarnyu Zero manoverezhetobb mint a Typhoon, ha nyafogas helyett esszel jatszol siman le tudod loni

a keszitok is hangsulyostak: a pilota a lenyeg

2014. ápr. 4. 16:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Hali! Szerintem is eléggé idegesítő dolgai vannak, én most 9es vagyok 2es a legnagyobb repülőm, skype nevem varga.viktorx mert te nem adtad meg mehetünk együtt. A legnagyobb hiba a játékban a magyar nyelv hiánya, így a crew fejlesztés sem megy annyira..
2015. aug. 27. 03:20
 6/6 anonim válasza:
47-es szintű vagyok, az alpha óta játszom (realisticban) de az utóbbi 1-2 hónapra élrtem el csak azt a szinetet h bármilyen repülővel/tankkal minium 2 dde inkább 6-7 killt összeszedek egy csatában. Ismerni kell a járműveket és a pályákat.
2016. máj. 27. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!