Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks-ban hogy csak...

World of Tanks-ban hogy csak egy nemzetet több tanktípussal vagy mindenik nemzetből egyet-egyet érdemes húzni kezdeni?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 3. 00:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ mit akarsz vannak ágak amit 11éves pistike is jól játszik vele azok a könnyüek hátradőlök aztán jól érzem magam kategória,meg vannak szenvedősek akik nem valók akárkinek de ha rájössz az ágon minden tank csinjára binjára akkor szó szerint te leszel a pusztitó.Magyarán mondjad mit akarsz kezdeni,adok tanácsot ha kell.
2014. ápr. 3. 02:31
 2/4 anonim ***** válasza:

játék stílustól függ

én német ágon a Király Tigrist kihúztam és megyek az E-100 felé azután a Mausra,ruszki ágon ajánlom az IS-3at ha a nehéz tankokat szereted akkor ezeket ajánlom,ha a td ket szereted németen az Rhm,amerikain t28,T28 Prot. ha artyzol akkor ruszki és amcsi tüzér ágakat ajánlom (angolon az FV sorozatot is)

2014. ápr. 3. 02:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Am igen a második válaszoló helyel közzel jól irta amit gondol,viszont az IS3-as ágat az amatőr mazsolák húzzák,ha igaz tényleg "heavy" tankot szeretnél húzni és oroszt akkor az IS4-es vonalt ajánlom figyelmedbe,eggyik nap egy 15200lehetséges sérülést szedtem össze az ST1-el,nemhiszem hogy a papir IS8-al ennek a negyedét se fogod összeszedni...
2014. ápr. 3. 03:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Több dologtól is függ, de legfőképpen attól, hogy neked milyen stílusod van. Lehet nagyon jól tudsz kezelni egy nehéz harckocsit, de a közepesekhez béna vagy, vagy mondjuk pont fordítva. Ezt lehet ragozni a végtelenségig. Minden tank jó a játékban (valamelyik nagyon játékosbarát, valamelyiket meg nehéz "betörni")csak jól kell kezelni. Szerintem szemelj ki egy vonalat magadnak ami szimpatikus és kezd el ha meg nem tetszik átmész másikra. A puding próbája az evés. Lehet nézni oktatóvidiket..stb amik hasznos tippeket tudnak adni, de elsősorban neked kell kitapasztalnod, hogy mire vagy képes egyes gépekkel.
2014. ápr. 3. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!