Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elkezdjek dotázni? (bővebben...

Elkezdjek dotázni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval az a helyzet hogy a környezetemben kb mindenki dotázik/lolozik, többek közt barátom is, és elkezdett érdekelni, lehet kipróbálnám, viszont eddig kb csak fps játékokkal játszottam, szóval az ilyenek kimaradtak, nagyon nem vágom mi hogy működik, teljesen kezdő volnék :D és hát azt olvastam sokszor nem toleránsak a kezdőkkel, és egyből megy az oltás hogy n00b meg minden, ezt nem akarom, az ilyenek nagyon könnyen el tudják venni a kedvem :D

Érdemes így belevágni? Vagy nem tudom, hogy tudnám megúszni minél kevesebb flameléssel, elsőre tuti nem igazodnék el :/ :DDD

2014. márc. 26. 23:11
 1/9 anonim válasza:
Semmi esetre sem. Ez a két játék arról szól hogyan nooboznak, feedereznek le mások. Ugye ezek ingyenes játékok, ami vonzza millió számra a 12 éves vérpistikéket, akik nem tudnak játszani, tök szar statjuk van és ezért a csapatot hibáztatják.
2014. márc. 26. 23:29
 2/9 Tengor ***** válasza:
Csak azért játszani, mert a haverok is azt csinálják, annak nem sok értelme van, sőt kicsit birkaeffektusra hajazik.
2014. márc. 27. 08:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem azért mert a többiek játszanak, csak eddig kb annyi volt hogy tudtam hogy léteznek ilyenek (lol, dota), most egy fél éve meg bekerültem olyan emberek közé akik elég rendesen tolják, és néha így nézem mit csinálnak és szívesen kipróbálnám, eddig is így ment más játékokkal, xy játszotta, megtetszett, kipróbáltam, vagy szerettem vagy nem. :D
2014. márc. 27. 09:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Ne kezdd el. 2500 órám van Dota 2-be, kb. másfél éve tolom napi szinten. Ha neked az elveszi a kedved, hogy lenooboznak, akkor 2 meccs után letörölnéd. Nincs olyan meccs, ahol ne alakulna ki vita, nincs olyan nap, mikor ne írnák be neked 4x, hogy öld meg magad anyáddal együtt, meg hasonlók. A játék végén mindig jönnek a "Túl könnyű volt" beírások a nyertes csapattól, a vesztes csapat pedig egymást anyázza.

Illetve 50% matchmaking van, tehát a játék beállítja neked, hogy pont ugyanannyi vereséged legyen mint győzelmed. Tehát 2x kapsz teljesen normális embereket a csapatodba, utána pedig 2x full idióta, buta, általában orosz hülyéket, akik 2000 óra után úgy játszanak, mint én amikor elkezdtem a játékot.

Jah igen, a játékosok fele orosz, akik EGYÁLTALÁN nem tudnak angolul, azon kívül hogy fuck you és hogy i fucked your mother. Van külön orosz szerver, ami kb. üres, mert saját magukat sem tudják elviselni, annyira agresszívek és arrogánsak, ezért a 90%uk angol nyelvű meccseket keres, Kelet-Európában. Így 10 emberből általában 5-6 orosz. És ebből az 5-6 oroszból általában 5-nek lesz 1 kill 16 halál statja 45 perc után. És ők nem kezdők már, ugyanúgy 2500 órájuk van a játékban, mint nekem. Tehát nehogy letöltsd szerintem.

És itt egy videó, ami 29 másodperc alatt elmond neked MINDENT a Dota 2-ről:

http://www.youtube.com/watch?v=maBc1ZetoEs

2014. márc. 27. 10:20
 5/9 anonim ***** válasza:

#4-es ez lolban is ugyan így van, ranked mecseken is.

Én 3évig LoL-oztam most tértem át más játékokra, a LoL egy borzalom, könnyebb játék a DoTA-nál még is a közössége valami botrányosan szar, állandóan megy a flamelés, nulla csapatmunka STB! Ráadásul ez van DIAMOND-ban! Majdnem a legmagasabb ligában, tehát el sem tudom képzelni mi mehet lejebb...

2014. márc. 27. 10:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Amint fentebb írtak mind igaz.

Talán annyit mondanék, hogy ha LoL -ozni akarsz akkor EuWest -re regisztrálj. Ott nincsenek(vagy is kevés) a kelet európai(orosz, lengyel..stb) és már silverben is van értelem nem úgy mint EuNe ahol még a diások is flamelnek.

Mindenki kezdő volt egyszer és minél többet játszol vele egyre jobban átlátod is megérted de ha nem bírod a negatív passzív embereket akkor tényleg ne kezd el. Csak a hibáztatás és az oltás megy és a hiszti...ráadásul Te is átveszed ha valaki elkezdi. Ha hibázol vagy elcseszel valamit akkor nem kérnek meg, hogy hagyd abba/figyelj oda vagy bármi kérés hanem rögtön noob, fuck és hasonlók...

2014. márc. 27. 16:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Hű :D akkor lehet egy darabig még megmaradok magamban (vagy esetleg a barátommal) az fps-eknél, most pl kiváló nekem a borderlands :D nem kell a kis lelkemnek ez az oltás :P kár, pedig maga a játék jónak tűnik :/ az emberek buták :(
2014. márc. 27. 22:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon jó játék, talán az egyik legjobb, de a közösség élvezhetetlenné teszi. Egyedül akkor jó, ha 5-ös csapatban játszol. Vagy ha nem érdekel az, hogy folyamatosan mindenért sértegetnek. Na meg ugye 5-ös csapatjáték, tehát attól még, hogy te 45 percen át mindent jól csinálsz, ugyanúgy ki fogsz kapni a frászba. Sőt, ha 45 perc alatt 4 csapattársad mindent jól csinál, de van egy 5. aki egy idióta, akkor is simán ki fogsz kapni. Ez ilyen. Talán azzal kicsit túloztam, hogy semmiképp ne töltsd le. Van a játékban oktatómód, kb. fél órás, ami teljesen bemutatja a játékot, és ott csak a gép ellen vagy, nem a játékosok ellen. Szerintem tegyél egy próbát azzal, lehet akkor fogsz rádöbbenni, hogy már maga a játék sem tetszik. Ha meg tetszik, akkor próbáld ki a meccseket, maximum azt az embert aki beszólogat, egyből némítsd le, és akkor nem látod, hogy mit ír. Vagy játssz csak a barátoddal, beszélgessetek mikrofonon, aztán ő rá figyelj, ne a többi játékosra. Ennyit megér, maximum letörlöd ha mégsem tetszik.
2014. márc. 28. 09:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Én szeretem a DotA2-t de éltalábanengemis felb*sznak a r*hadt oroszok. Nm tudnakmagukkal a szerencsétlenek mit kezdeni és számukra erre az a megoldás h mások játékat rontják el. Nagyon idióták, nm értem h miért nem mennek arra a kib*szott OROSZ szerverre! Sztem kezd el! Engem is szidnak, de sz*rok rájuk magasról!
2014. ápr. 25. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!