Elkezdjek dotázni? (bővebben lent)
Sziasztok!
Szóval az a helyzet hogy a környezetemben kb mindenki dotázik/lolozik, többek közt barátom is, és elkezdett érdekelni, lehet kipróbálnám, viszont eddig kb csak fps játékokkal játszottam, szóval az ilyenek kimaradtak, nagyon nem vágom mi hogy működik, teljesen kezdő volnék :D és hát azt olvastam sokszor nem toleránsak a kezdőkkel, és egyből megy az oltás hogy n00b meg minden, ezt nem akarom, az ilyenek nagyon könnyen el tudják venni a kedvem :D
Érdemes így belevágni? Vagy nem tudom, hogy tudnám megúszni minél kevesebb flameléssel, elsőre tuti nem igazodnék el :/ :DDD
Ne kezdd el. 2500 órám van Dota 2-be, kb. másfél éve tolom napi szinten. Ha neked az elveszi a kedved, hogy lenooboznak, akkor 2 meccs után letörölnéd. Nincs olyan meccs, ahol ne alakulna ki vita, nincs olyan nap, mikor ne írnák be neked 4x, hogy öld meg magad anyáddal együtt, meg hasonlók. A játék végén mindig jönnek a "Túl könnyű volt" beírások a nyertes csapattól, a vesztes csapat pedig egymást anyázza.
Illetve 50% matchmaking van, tehát a játék beállítja neked, hogy pont ugyanannyi vereséged legyen mint győzelmed. Tehát 2x kapsz teljesen normális embereket a csapatodba, utána pedig 2x full idióta, buta, általában orosz hülyéket, akik 2000 óra után úgy játszanak, mint én amikor elkezdtem a játékot.
Jah igen, a játékosok fele orosz, akik EGYÁLTALÁN nem tudnak angolul, azon kívül hogy fuck you és hogy i fucked your mother. Van külön orosz szerver, ami kb. üres, mert saját magukat sem tudják elviselni, annyira agresszívek és arrogánsak, ezért a 90%uk angol nyelvű meccseket keres, Kelet-Európában. Így 10 emberből általában 5-6 orosz. És ebből az 5-6 oroszból általában 5-nek lesz 1 kill 16 halál statja 45 perc után. És ők nem kezdők már, ugyanúgy 2500 órájuk van a játékban, mint nekem. Tehát nehogy letöltsd szerintem.
És itt egy videó, ami 29 másodperc alatt elmond neked MINDENT a Dota 2-ről:
#4-es ez lolban is ugyan így van, ranked mecseken is.
Én 3évig LoL-oztam most tértem át más játékokra, a LoL egy borzalom, könnyebb játék a DoTA-nál még is a közössége valami botrányosan szar, állandóan megy a flamelés, nulla csapatmunka STB! Ráadásul ez van DIAMOND-ban! Majdnem a legmagasabb ligában, tehát el sem tudom képzelni mi mehet lejebb...
Amint fentebb írtak mind igaz.
Talán annyit mondanék, hogy ha LoL -ozni akarsz akkor EuWest -re regisztrálj. Ott nincsenek(vagy is kevés) a kelet európai(orosz, lengyel..stb) és már silverben is van értelem nem úgy mint EuNe ahol még a diások is flamelnek.
Mindenki kezdő volt egyszer és minél többet játszol vele egyre jobban átlátod is megérted de ha nem bírod a negatív passzív embereket akkor tényleg ne kezd el. Csak a hibáztatás és az oltás megy és a hiszti...ráadásul Te is átveszed ha valaki elkezdi. Ha hibázol vagy elcseszel valamit akkor nem kérnek meg, hogy hagyd abba/figyelj oda vagy bármi kérés hanem rögtön noob, fuck és hasonlók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!