Hogy lehet C&C Generals 2014 (2) - höz "instant Acess"-t szerezni?
Hello Mindenki! Aki játszott C&C - vel (Command & Conquer) az tudja hogy miről beszélek , már ha a Generalssal is játszott... Ha nem tudjátok , de szeretitek a stratégiákat akkor : [link]
A lényeg hogy ennek az új verziónak szeretnék a bétájához hozzáférni DE azt írja hogy biztos kaptam "instant accest" a játékhoz , ez vlaószínüleg valamilyen kód lehet. Unblock én most ilyet nem igazán kaptam , ezért akinek van egy felesleges, vagy tud 1-2 kódot akkor nagyon megköszönném ...
Eléggé le vagy maradva az eseményekkel..
Valójában azt a játékot törölték és abbahagyták a fejlesztést, mert a rajongóknak nem tetszett, hogy Generals 2-ből valami free-to-play fokozatosan fizetős baromságot akartak csinálni. Még van remény rá, hogy elkészül mert az EA most egy új fejlesztőt keres hozzá. Ígérték azt is, hogy aki megvette a Command & Conquer Ultimate Collection-t az fog kapni beta meghívót. Most nem tudsz instant access-t szerezni, mert nincs mihez.
Én azért nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy lesz egyáltalán játék, mert a fentieket még anno 2013 Novemberében mondták. Azóta tudomásom szerint semmi új infó nincs róla. Ha lesz is, a free-to-play verzió valószínűleg kukába került, még az se biztos, hogy Generals 2, Red Alert 4 vagy Tiberium Xy (5) lesz a termékből. Ja, és valószínűleg csak 2015-ös lesz (jobb esetben).
Nemár,,, pedig én már nagyon reménykedtem benne ... Na mindegy... de azért reméllem hogy valaki majd folytati a Generalst mert szerintem van olyan jó kis játék mint a red alert ... a Tiberiumpt meg már túlragozzák ...
a red alertben sem kéne ennyi új dolog,.. na mind1,,, ezesetben ha még megnézed a levelet , kérlek kommentelj valamit ehhez a kérdéshez valamit ha valami új infó jön ki a C&C - ről ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!