Mennyibe kerül egy olyan gép, ami viszi a lenti játékokat?
Tehát gépet szeretnék venni, de nem tudom hány forintból jönne ki egy olyan, amin szaggatás nélkül, közepes grafikai beállításokkal viszi az alábbiakat: Battlefield 3 vagy 4, Terraria, Outlast, Guild wars 2, COD BO 1. Szerintem a Battlefieldek magasra teszik a lécet, és bár van más játék is amin szívesen játszanék, biztos ezek alatt vannak. Előre is megköszönném minden kedves megválaszolónak, mert égető szűkségem van véleményükre.
Üdv: ****** :D
előző vagyok, még ha csak nagyából számolunk :
13.000 alaplap
15.000 videokártya
12.000 ram
20.000 proci
20.000 hdd
-----------
80.000
de ezeket az árakat csak úgy fejből írtam, ahogy néztem a mai árakat.( és ebből egész jó kis gép összejönne )
Helo!
Egy ksi segitseg. Most raktam össze egy gepet az egiyk baratomnak mar megvette. A következö jött össze:
amd FX x6 6300
MSI Geforce GTX 750 Ti 2GB
Gigabyte AM3 GA 970A DS3P
Crucial DDR3 1600, 8GB kit
Chieftec 500W tap
- altala valasztott haz 14 ezer, es vinyo 18 ezer.
124000 böl jött ki a vinyon es a hazon kivüli alkatreszek - azokat valasszon mindenki olyat, amilyet szeretne es amire szüksege van.
Az eredmeny egy remek gep, amit jol lehetm ajd böviteni, es a mai jatekokat is viszi, magas beallitasokkal - Witcher 3 Full HD-ban, a grafikai lehetösegek kb. 80%-at bekapcsolva stabilan megy, es gyönyörü.
Szia!
A kérdés már nem aktuális, már nagyon régóta megvan a gép :)
Nagyjából azok vannak az enyémben is, amiket te leírtál. De azért köszi a segítséget :)
Hmmm...
Valamirt aktivitast jelzett a kerdesnel - elöre ugrott- , ezert is valaszoltam, nem is neztem a datumokat. Nem tudom, mi lehetett, de hatha segit masnak :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!