Mennyibe kerül egy olyan gép, ami viszi a lenti játékokat?
Tehát gépet szeretnék venni, de nem tudom hány forintból jönne ki egy olyan, amin szaggatás nélkül, közepes grafikai beállításokkal viszi az alábbiakat: Battlefield 3 vagy 4, Terraria, Outlast, Guild wars 2, COD BO 1. Szerintem a Battlefieldek magasra teszik a lécet, és bár van más játék is amin szívesen játszanék, biztos ezek alatt vannak. Előre is megköszönném minden kedves megválaszolónak, mert égető szűkségem van véleményükre.
Üdv: ****** :D
Heló!
Full HD-ban, kzöepes beállításokkal 120000 ft körül bőven kijön a gép - monitor nélkül.
Annyit elmondanék, hogy bár BF4-hez kell gép, viszont Guild Wars 2 grafikai programozása ritka szar, egyszerűen igényli az intel procit és videókártyát.
Nem poénból írom, nekem amd HD 6000es szériás a vidikártyám és jópárszor beszaggat, mint a szemét. Csak azért, mert a configot nem tudták/akarták rendesen megírni.
Én azt mondom hogy olcsóbban is kijön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!