A silkroad még mindig ugyan olyan jó mint pár évvel ezelőtt? A link mutatja hogy mire gondolok.
2014. márc. 23. 10:39
1/2 anonim válasza:
Mondjuk ez a videó nem igazán mutatja be az akkori Silkroadot sem szerintem, de mostanra már lényegesen másabb. Már egy ideje nem játszom én sem, amikor bejött a 120-as maximális szint akkor hagytam abba. Mondjuk az új rtendszerben a küldetések sokkal felhasználó barátabbak lettek, meg kis szinten lényegesen könnyebb a fejlődés mint régen, de magas szinten bot nélkül esélytelen a fejlődés és ahhoz hogy a karaktered megfelelő ruhákban legyen pénz költése nélkül lehetetlen megoldani. Már megszámlálhatatlan sok privát szerver van amikre nem vonatkozik a pénzköltés de azokon meg a legerősebb karik mögött kb 5-6 goldbot dolgozik, hogy ott tartsanak ahol.
2/2 anonim válasza:
Cafolnam az elso Valaszolot, en 118 level voltam, TELJESEN bot nelkul, jo-jo rohadt sok munka volt de megcsinaltam.. es 13D legend +7 fegyverem is volt es ugyanugy 13D settem is, tele voltam penzel, avatarokkal, fellowokkal.. es egy penny-t sem koltottem ra! Okosan kell jatszani meg sok szerencse kell es persze nehez munka. Viszont ilyet rajtam kivul csak 1 embert ismerek aki el tudta erni, az pedig a tesom, a tobbieknek tenleg lehetetlen volt bot nelkul es penz nelkul jatszani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!