Star wars the old republicba van egy sith lovagom ami 15 szintű, az a kérd ésem, hogy, hogyan lehetek marauder?
Figyelt kérdés
Azaz hova kell mennem, vagy ki adja a marauder szintet???2014. márc. 21. 17:40
1/8 anonim válasza:
Main Eventen kell valahova oda menni , azt hiszem ahol a lézer kardot is kapod(nem amit veszel,hanem amit ő ad.)
2/8 anonim válasza:
* xD elírtam ...enm Mian Event hanem Main Level
3/8 A kérdező kommentje:
Bocsi de mire válaszoltok, addigra már 29 es szintű dark 2 es marauder vagyok :D
Am nem ott lehet kapni hanem a fleeten ahol feljövök korribanról vagy Dromund Kaas city ben is lehet
2014. ápr. 29. 11:46
4/8 anonim válasza:
Ja igen de am a fleet meg a Main Level szinte tök ugyanaz :D
5/8 anonim válasza:
Egyébként mi a neved ..felveszlek? :) én 32-es vok :)
6/8 A kérdező kommentje:
Swainer, de attól is függ melyik szerveren nyomatod :D én azon a tomb of nadd izén :D
2014. máj. 12. 22:50
7/8 anonim válasza:
kösz xD jam tény xD én a red eclipse-n vok :D
8/8 A kérdező kommentje:
de talán azon is van vmilyen karakterem, de ha nincs létre hozok 1 új karaktert azon is
vagy inquisitor-t vagy warriort
ha inqu lesz akk: assassin
ha harcos akkor: talán juggernaut, de lehet, hogy marauder
még nem tudom :D
2014. máj. 24. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!