Suzuki GZ250 Marauder motorról vélemények?
Én pasiként,szívesen vennék egyet,bár mondjuk még sosem próbáltam ki ,meg élőben nem láttam.Amit tudok biztosan hogy 250 ETZ-vel tuti ott hagynálak :) De a chopperek nem is arról szólnak hogy száguldozzunk velük. :)
Ami előnye az hogy 4 ütemű,kevés a fogyasztása,ha jó állapotút veszel az akkor lehet hogy nem nagyon kell szerelgetni ha jól karban tartod.
Ami viszont nem tetszik az maga az ülése Én simán hegesztenék rá egy hát támlát meg oldaldobozokat is csinálnék rá ,nem vízhűtéses,könnyű,és nem biztos hogy könnyű beszerezni az alkatrészeket.
De egy ilyen még mindig sokkal jobb választás mint valami kínai keway vagy társai.
Szerintem ha veszel egy jó állapotút akkor azzal nem lessz semmi bajod és elégedett leszel vele szerintem.
Amikre figyelj oda vásárlásnál:gumik állapota,könnyen induljon,ha minden rendben a beindulással akkor hallgasd a hangját,ami nem jelent jót az az ha fémes surlódós,kattogó,csattogó,hangokat hallasz.
Miután megvetted tegyél félre vagy 50 ezret az átírásra és még egy 10 ezret a kötelezők cserélésére mint pl az olaj,olajszűrő,légszűrő,gyertya.
Most érdemes nézelődnöd mert tavasszal igen csak megugranak az árak!
És ha kedved lesz túrázni egyet egy másik motorossal akkor csak írj! :)
Köszi a választ :)
Nekem csakis a chopperek/cruiserek jönnek be, gyorsasági motorra fel nem ülnék, nagyon nem az én világom a száguldás. A kényelmes tempózás és az érzés sokkal inkább.
Egyelőre még nincs jogsi, mert lebeszéltek hogy ősszel kapkodva megcsináljam (vagy összejön vagy nem ennyi idő alatt), úgyhogy még csak Simsonnal járom a várost :D De mielőbb szeretnék kategóriát váltani :)
Simsonról átülni :)
Nagyon jó érzés lesz majd!
nem értem, miért halogattatják veled a jogsit.Mondjuk most már lassan szezon vége :( .
Én annyira szeretek mocival túrázni hogy julius óta 6500km-ert tettem meg motorral,jó azért melóba is sokat jártam meg pesten is sokat vezettem.Majd azért nagyon sokat számít hogy simsonnal teszed a kilómétereket,mert jogsinál is kevesebb időt fogsz tölteni a rutinpályán,esetleg a forgalomban is.És mindenféleképpen menj nagy kategóriára mert árban úgysincs nagy különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!