Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell megölni Zordont?

Hogyan kell megölni Zordont?

Figyelt kérdés
A régi, DOS-os Lion King játék főellensége, elvileg valahogy át kell hajítani Simbának maga fölött... De sehogy sem akar sikerülni.
2009. dec. 16. 12:59
 1/4 Hintalow ***** válasza:

Én nagyon régen játszottam azzal a játékkal, amikor még sega mega drive-on toltam, de úgy emlékszem, hogy a játék ugyanaz.

Tehát, miután eljutottál oda, hogy Simba "felnőtt" akkor már többféle támadást tud, csapkodni stb. és van egy olyan mozdulata is amivel "áthajítja" az ellenfeleket maga felett. Ezt bármelyik ellenfélnél tudod használni, gondolom Zordonnál is ezt kell csinálni, ha már legyengült. Sajna a kombinációra nem emlékszem, gyomogasd össze-vissza az iránygombokat és a támadás, ugrás stb. gombokat elöbb-utóbb menni fog.

2009. dec. 16. 19:59
 2/4 anonim válasza:
lehetnek...
2009. dec. 16. 20:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Angol nyelvű leírást találtam csak hozzá, de az sem írta le teljesen hogy hogyan kell legyőzni.
2009. dec. 16. 22:47
 4/4 anonim ***** válasza:

A dobás kombinációjára már én sem emlékszem, de a végén mikor már legfelül küzdesz zordonnal:

Mindig mikor visszavonul sebet nyalogatni át kell dobni (vigyázz, ha elrontob lepofoz) 4 alkalommal, Majd ezután valamelyik szélre kell csapni és a dobással ledobni.

2009. dec. 19. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!