A the witcher 1 pc játékban nem tudom megölni az ellenséget karddal mert hiába nyomom a bal egér gombot ugyanis azzal nem csinál semmit. Hogyan lehet karddal megölni az ellenfelet?
Nem tudom pontosan mi a baj, úgyhogy leírom a mentét. Szóval: előveszed a kardod, az ellenfélen tartva a kurzort lenyomod a bal egérgombot, és egészen addig békén hagyod, amíg meg nem jelenik egy lángoló kard (könnyű és normál szinten) valamint nem látsz egy piros körívet a kard körül vagy nem hallod hogy Geralt bátyánk nyög/ordít egyet (utóbbi minden szinten van, de csak nehéz szinten kell erre külön figyelni, mert ott már nem villan fel a segítő lángoló kard ikon).
Ha fenti leírás nem segít, akkor megkérnélek hogy fogalmazd újra, illetve fejtsd ki jobban, mert az alapján, amit írtál, (mint írtam fent) nem értem pontosan mit csinálsz rosszul (hacsak nem azt, hogy folyamatoson nyomkodod a bal egérgombot, de arra ott a megoldás a fentiekben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!