Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A diablo 2-ben mennyit segít...

Richiehb kérdése:

A diablo 2-ben mennyit segít az íjász csaj?

Figyelt kérdés

A konkrét kérdésem az lenne, hogy ha felszerelem a csajszit max socketes sisakkal és páncéllal és telerakom topázzal, ami a mágikus tárgyak lehetséges megtalálását növeli akkor segít-e az íjász csaj?(vagy csak a harcoson kell legyen a cucc.)

Egy szettet akarok kigyűjteni(vagy bármi jót) és talán így esélyesebb, de a net-en nem találtam választ a kérdésemre csak csalást ami nem érdekel.

2014. márc. 20. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:

ÉRdemes felruházni, viszont az én tapasztalatom szerint jobb minden világban az ott megvehető segítséget fizetni.

A mocsaras lovagok a legjobbak, olyat válassz, amelyik tud villámokat szórni, azt felhúzod, simán ki lehet vele nyíratni a főbosst map végén pl, csak úgy kel beállni h te még pont ne lássad, az meg rohangál fel-le és megöli neked XD

Íjász elég papír lesz a későbbiekben.

2014. márc. 21. 00:39
 2/3 anonim ***** válasza:
A mágikus tárgyakra térve pedig, ha az íjász csaj öli meg a mobot, nem változik a drop, hiába van rajta drop rate növelés. Azt csak saját páncélba érdemes pakolni.
2014. márc. 21. 00:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget.

Hasznos tippek.

Idáig mindig csak egy segítséget tartottam és pedig azt amit az elején dobott, de akkor váltogatom pályánként.

2014. márc. 21. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!