Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Warcaft -ról ki...

World of Warcaft -ról ki szokott eddig le?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy a WoW -ról eddig ki szokott le közülletek és miért (rendes okot). Vagy ha csak ideig hagytad abba akkor miért és meddig?

És amire legjobban kiváncsi vagyok:

Milyen (volt) WoW nélkül?

Az én történetem, hogy 3 és fél évig játszottam eredetin majd sokáig jöttek a folyamatos kudarcok és meguntam az eredetit majd átmentem tört szerókra fél évet játszottam ottis. De a sok gyengetudású mellett unatkoztam és azóta nemis játsztom kb 7-8 hónapja és amióta nem játszom sokkal több életkedvem van, sokkal nyitottam vagyok...

Egyszóval amióta leszoktam a WoW -ról azóta teljesen felfordult az életem persze pozitív dolog ezis :)

Örülök, hogy leszoktam.

Ti hogyvagytok vele?

2009. dec. 15. 21:51
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én kényszerből szoktam le. Ennek egyik oka, hogy új gépet vettem, és többször próbáltam feltelepíteni a játékot, de nem sikerült. Másik oka, hogy amelyen eddig játszottam tört szerver az most meg fog szűnni. Így értelmét is vesztette, hogy feltelepítsem újra. Viszont szeretném lementeni a karakterem, de egyelőre valamiért csak az aktív játékosoknak van mód lementeni (akik in game vannak/voltak). Én napi szinten a mai napig is bejelentkezek pontokért a főoldalukra, de úgy tűnik ez valamiért nem számít. Kérdésemre válasz se érkezett hetek óta. :-(
2013. márc. 13. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!