Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Warcaft -ról ki...

World of Warcaft -ról ki szokott eddig le?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy a WoW -ról eddig ki szokott le közülletek és miért (rendes okot). Vagy ha csak ideig hagytad abba akkor miért és meddig?

És amire legjobban kiváncsi vagyok:

Milyen (volt) WoW nélkül?

Az én történetem, hogy 3 és fél évig játszottam eredetin majd sokáig jöttek a folyamatos kudarcok és meguntam az eredetit majd átmentem tört szerókra fél évet játszottam ottis. De a sok gyengetudású mellett unatkoztam és azóta nemis játsztom kb 7-8 hónapja és amióta nem játszom sokkal több életkedvem van, sokkal nyitottam vagyok...

Egyszóval amióta leszoktam a WoW -ról azóta teljesen felfordult az életem persze pozitív dolog ezis :)

Örülök, hogy leszoktam.

Ti hogyvagytok vele?

2009. dec. 15. 21:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Barátom nagyon függő volt, de leállítottam, mondtam, hogy játszhat nekem 8, de ne úgy, hogy én ott ülök mellette és tv-zek (mert volt ilyen is...akkor otthagytam, hogy d.ugja meg a wowját...)meg ne úgy, hogy nem tudunk találkozni, mert neki "dolga" van. Ezt szépen nyugodtan megbeszéltük, és belátta, hogy igazam van, azóta mindig én vagyok az első.
2009. dec. 15. 22:29
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Én 1 hónapig wowoztam, de volt más MMO nekem is, elég keményen, aztán hacked, utána még 1 évig lézengtem, szerverről szerverre, aztan egyszer csak ráuntam. MIlyen valtozas? 2 éve van barátnőm szerelmmel. :P Én is orülök, hogy leszoktam! Mostanság máűr alig játzok, ha gép akkoris max, böngészsés vagy film vagy valami régi offline, de az sem sok. Amúgy is jön az érettségi, szóval téli szünetben törlök minden jatekot a gépről.
2009. dec. 15. 22:52
 3/11 anonim válasza:
56%
Én nagy függő voltam néha csak azért szimuláltam hogy hiányozzak az iskolábol és WOWozzhassak napi 13 órát játszottam . A szerón én voltam az egyik legjobb tank . De nagyon sok barátomat veszitettem el mert csak ezen birtam beszélgetni meg nem birtam aludni csak wowzáson járt az eszem . És éreztem hogy a játékban ahogy erősödök az életem úgy gyengül . A végén már nem birtam hogy ennyi mindent elvesztek ezért DELETE és azóta visszaszereztem sok barátomat éés örülök utolag hogy leszoktam mostmár inkább Bmxezek mret sokkal hasznosabb mint gép előtt ülni =)
2009. dec. 16. 18:17
 4/11 A kérdező kommentje:

18:17 kezet is rázhatunk :)

Én napi 10-16órát játszottam sokszor késöig nyomtam majd hajnalba felkeltem, hogy folytathassam. Hiába nemcsináltam benne semmit akkoris 'boldog' voltam, hogy játszhattam -.-

Igen énis szimuláltam, hogy ez a bajom az a bajom, hogy egész nap függhessek.

Na igen ez a tanulás rovására ment. Most igyekszem bepótolni minden tudást amit akkor kellett volna :(

2009. dec. 16. 21:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Én kb. 1 éve álltam le vele. Kb. 2-3 évig játszottam, hétköznaponként 4-8 órát, szombaton reggel 10 től hajnali 4-ig kisebb-nagyobb megszakításokkal... *.* vasárnap 4-8 óra, többi tanulás :D a szerencsém az volt, hogy egész normálisan tudtam mellette tanulni... aztán, amikor pár "online barátom" áttért eredetire, én is kipróbáltam, pár hónapig voltam rajta, aztán feltörték az accountomat...nem törtem magamat azért hogy visszaszerezzem, már itt mondtam magamban, hogy furcsa módon, de örülök, hogy feltörték ;-D

aztán visszanéztem törte, de így, eredeti után eléggé más volt a törtön játszani, így iszonyatosan meguntam az egészet, leálltam vele, és elkezdtem gitározni, ami már nagyon jól megy ;-P úgy érzem, ez töltötte ki a WoW helyét, mert gitározni is több órán keresztül szoktam XDXD de ez legalább hasznos...legalábbis szerintem :D a tanulásra még jobban figyelek, a WoW néha hiányzik, meg volt annak is a maga hangulata...mérsékelt játékidővel még el is lehet viselni, napi 1-2 óra max, nem több, és úgy nem lesz semmi baj...de, én nem bánom hogy leálltam vele ;-D

2009. dec. 17. 00:11
 6/11 anonim válasza:
Elkezdtem codozni. Sokkal megváltozott az életem abszolőt + irányban. A wowwal az a baj, hogy túl sok időt elvesz míg a cod warok 1 órások.
2009. dec. 17. 15:23
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
Úgy szoktam le róla, hogy elhatároztam hogy, nem wowzok többé, lementem a barkácsműhelybe CD + Kalapács utána -> kazán. Azóta nagyon is jól érzem magam.:)
2009. dec. 18. 13:39
 8/11 anonim ***** válasza:
én ugyan nem wowoztam, de miattam két barátom is leszokott :) az exemet figyelmeztetni kellett, hogy ha nem szokik le róla elveszít, persze nem azt mondtam, hogy rögtön felejtse el, hanem minél kevesebbet, hát ez bejött.. aztán a jelenlegi barátomat is nagy wowosnak ismertem meg, de belém szeretett és fontosabb lett neki, hogy velem legyen, mint a játék :) és nem hiányzott egyikőjüknek sem
2009. dec. 22. 20:05
 9/11 anonim válasza:
Én most szoktam le ugy egy hete, amikor feltelepítettem az Aiont.. Persze azzal nem kockolok annyit mint annó wowval, de másik oka is volt, jáccottam vele kicsit több mint 3 éve, unalmas volt már
2009. dec. 23. 21:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem WoW-al hanem más MMO-val, de én is így voltam. 4 évig (most vagyok 17) játszottam napi 2-3 órát (hétvégén esetleg többet), és kb fél éve, meguntam. Nem tudom miért, egyszerűen nem volt többé kedvem játszani vele (és azóta más játékkal sem).
2010. jan. 21. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!