Playstation 4 vagy Xbox one?
Még nincs szerintem 100 kérdés ebből max olyan 50 XD de azokat a kiadás előtt tették fel, tehát azóta már változhatott 1-2 dolog...
--------------
Én ps4et választanám (ha lenne 130k feleslegesen) mert olcsóbb/jobb/erősebb... mondjuk az eddig megjelent játékok közül nem sok érdekelt, de majd jönnek lassan
[mondjuk én nem most vennék konzolt majd olyan 2-3 év múlva de te tudod]
Még a ps3 megéri arra van rakat cucc és még mindig jön.
PS4
olcsóbb és erősebb, ez leginkább a Metal Gear Solid Ground Zeroes-nál, de a Tomb Raider-nél és a Call of Duty: Ghosts-nál is meglátszik
amellett most jött ki rá az inFAMOUS Second Son, ami elég pöpec játék lett, Uncharted 4-et is csinálják, Last Guardian is elég valószínű, jönni fog majd még az Order 1886, aztán a Quantic Dream is biztos csinál megint valami műalkotást
viszont egyet értek azzal hogy 2-3 év múlva érdemesebb venni, én is akkor fogok, addigra már az említett exkluzívok valószínűleg kijönnek
kár azért hogy most nincsenek még igazán jó exkluzívok, PS4-en az inFAMOUS, Xbox One-on a Forza 5 és esetleg a Ryse: Son of Rome az ami kiemelhetőbb, a többi ilyen Killzone, Dead Rising 3 egysíkú és ugyanaz mint a korábbi részekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!