World of Tanks-ban melyik tankagat ajanlanatok nekem?
Figyelt kérdés
Meg kezdo vagyok, nincsen meg meg az 1k csatam se...
Lehetoleg pici,nagy tuzgyorsasagu kellene,olyan amivel konnyen el tudok jutni az egyik helyrol a masikra,konnyen oldalba v seggbe tudom tamadni vele az ellenseget.Felderites is johet.
Es legenyesegi skillek/perkek,kiegeszitok(pl:alcahalo)
2014. márc. 13. 13:54
11/14 anonim válasza:
a francia könnyű tank ágat ajánlom
12/14 anonim válasza:
jó a francia könnyű ág, csak az a baj vele hogy tier 4-ig szenvedés lesz, én is elkezdtem de még csak az AMX 40-nél tartok, mert annyira borzasztó velük játszani, de az ELC AMX már mennyei királyság lesz hozzájuk képest
13/14 anonim válasza:
én régen elkezdtem az ELC AMX ágát de az AMX 40 olyan undorítóan fos tank hogy kb egy évig nem foglalkoztam vele :D aztán az elc megvan csak nem nagyon játszok vele mivel elkezdtem a T57 heavy vonalat.. az M7 a vége felé megtetszett a T21 szerintem egy nagyon szar tank mivel szar a gyorsulása pl.. a T71 már jobb azért de az a bajom csak vele hogy 118 ezer tapasztalati pontot mire kiszedsz vele idegbajt kapsz mert a random csapatok le sem szarják hogy spottolsz lényegtelen hogy az artyt 3 percig spottolod:D nekem ma lett meg a T69 és még alap löveggel is tetszik:) bár meglátjuk ha fullos lesz.. a T57 heavyről annyit hogy lehet hogy heavy..az inkább médium, a hellcat megvan nekem is amúgy és azt is csak ajánlani tudom:) sok sikert:)
14/14 anonim válasza:
A kinai konnyutank agon is vannak jo kis tankok ( Wz-131/2 ).
Also szinten a Pz1c nagyon jo, egy tarbol bedaralja a legtobb harmas szintut es a leggyorsab tank az egesz wotban. A tobbit mar elmondtak elottem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!