Ez egy gyenge teljesítményű gép? :A gépem: video kártya: ATI Radeon 5700 series 1 GB, processzor: Intel (R) Pentium (R) D CPU 3. 00 Ghz 2 mag, RAM: 4 GB, DX:11, WIN:windows 7 proffesional, több dolgot nem tudok
Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 15:08
3/7 anonim válasza:
Nagyon gyenge? hülye....
Egy új procival ez középkategóriás gamer pc lenne de így csak kiskategóriás.
Amúgy jó kis vas aki szerint szar az nem ért hozzá semmit.
4/7 anonim válasza:
Modern mai világban ez a gép szar. Egy jó gép a mai világban minimum Intel core i 5 + Gtx 760/r9 270x
5/7 anonim válasza:
Jó kis gép, ha nem vagy grafikab*zi. Nekem ennél gyengébb vagyok, és full happy vagyok vele.
7/7 anonim válasza:
Nem gyenge gép bár attól is függ hogy mihez, de szerintem mondjuk a bf3 vagy4 is menne rajta nekem mége a minecraft is laggos mert szar a gepem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!